Українська Манітоба
-
Добре, я згоден, ваш смак більш вітончений чим мій.
-
Ну тоді все зрозуміло;) В Канаді в таких мережах як МакДональдс, старбакс чи тімс апаратів за $40К нема, тому і кава напевно несмачна виходить для тих хто звик пити з тих дорогущіх апаратів;)
-
А якщо ми подалися на дитячі, але вони ще не нараховані, то можемо одночасно подаватися на дентал?? Чи потрібно дочекатися дитячих і тоді подаватися?
-
Це було легше аніж я гадала 😄
-
Можете податись, якщо ви подались на дитячі виплати і ви відповідаєте критеріям.
-
Старбакс - оверпрайснутий бренд. Скільки не куштував у різних країнах, то завжди кава ледве тепла була, а на смак не краще ніж у тімс. Я все сказав.
-
Підкажіть, будь ласка, якщо ми переїхали в Манітобу з Онтаріо ( там ми подавали декларацію за 23 рік та подалися на кліматичні) то як відбувається перенос цих виплат до Манітоби?
-
youtube.com/shorts/s8Vqv5d43i0?si=nsbMPEhMhqjBHdyo
-
Що б її знайти Вам потрібно висилати по 100 резюме , бо зараз дуже велика конкуренція
-
Ви ж вказали вашу Манітобську адресу в податковій декларації? От і відбудеться перерахунок. Як ви не поміняли адресу, то ви повинні це терміново зробити через онлайн-кабінет в податковій.
-
Дякую. В понеділок зв'яжемося з бухгалтером, що подавав.
-
На ізі😂
-
Тобто якщо б була електрична то ви би повірили 😂
-
Декларацію подали до зміни адреси
-
Вибачте, але відео повна брехня… Там газова плитка.
-
Дякую
-
Кабінет ви створюєте особисто. Вона лише вам надішле копію форми Т1 заповненої - дані з неї потрібно буде використати при реєстрації. На кожного дорослого окремий кабінет.
-
Створюєте кабінет Ви, після першої декларації В CRA
-
Бухгалтер подавала декларацію. То вона не створювала кабінет? У неї не треба брати данні?
-
Ви у власному кабінеті самі можете змінити адресу. Вище було відео, як зареєструвати CRA кабінет, якшо у вас ще нема
22 Jan 2023, 08:02
135908/230595
22 minutes ago