Українська Манітоба
-
Thom Bergen, Earth Coffee непогана, у них є сендвічі і алкоголь;-) що тут рідко буває
-
Пару годин трейнінг все ціни є на сайті компанії де проходите
-
Дякую ❤️ Мені як раз зараз треба з алкоголем))
-
Фрешко, який коло Шербука
-
Всім привіт. Підкажіть будь ласка, якщо в CIBC є eAdvantage Savings Account, і накапало там десь доларів 50, то чи треба це якось в податковій декларації відображати?
-
Olivia, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Враховуються кошти за податковий період. Тобто сплачені ЗА 2023рік, а не у 2023 році
-
Якщо треба то банк вам надішле Т5. Якщо сума менша ніж та яку треба декларувати, то вам нічого не надішлють
-
Питання про Manitoba Tax Credit Якщо за рент за січень 2023 стягнули гроші в грудні 2022, я можу додати цю суму до повернення 2023?
-
Логічно, дякую
-
Той що на Sargent?
-
Я б не рекомендував їхати саме в Ніагару. Там вже очікується більш мільйону відвідувачів, і там вже ввели особливу ситуацію ( подивіться цей лінк з новин). Може краще десь до Монреалю чи Оттави. globalnews.ca/news/10392024/solar-eclipse-state-of-emergency-niagara-region/amp/
-
Я знаю, я просто мав на увазі general direction де буде total eclipse Саме з новин про надзвичайну ситуацію і дізнався що буде eclipse А так в мене нема можливості поїхати, тому шукав когось хто їде і міг би взяти з собою
-
UPD: сьогодні нарешті дійшла посилка з кодом активації, рівно в останній день 1 кварталу, лол. Мерч це якись треш, якість друку піксельна наче з аліекспресу. Шо мапа, шо постер, шо стікери - все таке. Сидимо завантажуємо 160 гіг гри, прощавайте на кілька днів люди ><
-
Так, обов'язково. Вам невірно написали, банк присилає Т5 лише якщо більше 50 доларів. Але і менше декларувати потрібно.
-
@victoropera, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Hecla
-
Нові тарифи в Lucky Mobile. Я щойно перейшла на 20GB за $29. (я не продавец тарифів). Картку sim купляйте в Долорамі, вам там буде потім подарунок на $10-20 (забула точно)
-
Дуже гарно
-
The province will be able to issue 9,500 nominations in a year, which would be a record number if achieved. www.cbc.ca/news/canada/manitoba/manitoba-9500-provincial-nominee-program-nominations-2024-1.7157383
22 Jan 2023, 08:02
136080/234814
about a minute ago