Українська Манітоба
-
Писали ж падай, бризкай кров ю, волай. Не скористався порадами - сиди))
-
Весело зазвичай лише перші 2-3 години 😂 потім уже стає сильно пофіг і зʼявляється різке бажання імітувати серцевий напад
-
Вірю, там можна гостросюжетний серіал знімати 😄
-
Та тут просто такий двіж , штріха в наручніках привели і на ногах і на руках 🤣😂
-
Констракшн , то далеко від мого профілю, але дякую все одно.
-
Та я їду до дому ,приїду пізніше.чого таке не зробити типу , смс сповіщення хто не може чекати :" Приїжайте ,ваша черга за годину ,дві "😁
-
Я коли приїхав, дали обезбол, 3 години сидів кайфував між всіх хто в черзі, коли біль повернулась і я пішов просити ше то сказали новий апойтмент -> новий обезбол-> нова черга
-
Доброго вечора всiм Моя менеджер в середу сказала менi, що раз я на парт тайм,то менi не потрiбно виходити на роботу в четверг,бо я отримаю забагато грошей так. Це я розумiю, слоу тайм, взагалi, так i збиралась звiльнятись. Але я головний аплiкант, та зараз подаюсь на номiнацiю, чи це нормально в процесi,поки я шукаю роботу податись на допомогу по безробiттю чи нi.
-
Розумiю Вас,також мала цю проблему. То пекельна боль.
-
Камінь виходив з нирок, вийшов через два місяці після 3 безрезультатних походів, перший раз їздив в сейнт боніфас, потім вже дзвонив по всім емердженсі питав де скільки людей, але чесно толку 0, ніде так і не дочекався ні разу
-
Техніка - це частина авто? Якщо ні, то не покриє. Автострахування покриває збитки автострахування
-
Я сидів з 2 ночі до 12 обіду і потім пішов до дому👀
-
Коли я на роботi впала зi сходiв, менi оплатили 1 робочий день повнiстю, потiм були 2 вихiдних, та ще вони пропонували оплатити понедiлок, але вже вийшла на роботу
-
Я в ах*і , я вже спати хочу .А завтра на роботу . Доречі хто в курсі , я можу відкрити шорт терм дісабіліті , якщо мені будуть шви накладати . Як взагалі це працює , бо я не знаю . Покроково бажано,що за чим робити ( sun life provider )
-
О боже ((( Що з Вами було?
-
Я в такій ситуації їхав не в emergency room, а в urgent care (наприклад Victoria hospital, Seven Oaks hospital ). В urgent care вам так само накладуть шви, але черга менше , бо туди не їдуть з інфарктом, інсультом...
-
Так я розумію , наприклад я завтра не вихожу на роботу . Я дзвоню на роботу і кажу ,що не виходжу через причину . Тобто мені в емердженсі нададуть якісь листок чи щось , щоб я потім зміг заклеймити ? Чи вони взагалі нічого тут не дадуть
-
Та боліло дуже сильно, а як камінчик вийшов то я навіть не поняв, унітаз зробив «дзинь» і я такий - о, нарешті
-
Це можливо через повідомлення від лікаря. Дізнайтеся процедуру через вашого адміністратора бенефітів на роботі.
-
Хм, я думав вони саме для того щоб платили. В мене оплачувані, ліміт 60 годин на рік.
22 Jan 2023, 08:02
136135/237119
about 2 hours ago