Українська Манітоба
-
Я в ах*і , я вже спати хочу .А завтра на роботу . Доречі хто в курсі , я можу відкрити шорт терм дісабіліті , якщо мені будуть шви накладати . Як взагалі це працює , бо я не знаю . Покроково бажано,що за чим робити ( sun life provider )
-
О боже ((( Що з Вами було?
-
Я в такій ситуації їхав не в emergency room, а в urgent care (наприклад Victoria hospital, Seven Oaks hospital ). В urgent care вам так само накладуть шви, але черга менше , бо туди не їдуть з інфарктом, інсультом...
-
Так я розумію , наприклад я завтра не вихожу на роботу . Я дзвоню на роботу і кажу ,що не виходжу через причину . Тобто мені в емердженсі нададуть якісь листок чи щось , щоб я потім зміг заклеймити ? Чи вони взагалі нічого тут не дадуть
-
Та боліло дуже сильно, а як камінчик вийшов то я навіть не поняв, унітаз зробив «дзинь» і я такий - о, нарешті
-
Це можливо через повідомлення від лікаря. Дізнайтеся процедуру через вашого адміністратора бенефітів на роботі.
-
Хм, я думав вони саме для того щоб платили. В мене оплачувані, ліміт 60 годин на рік.
-
То саме що і тут , по годинах . Мінімум сім годин .
-
Можна взяти звичайно. Але за них грошей не заплатять 🤪
-
А просто звичайних sick hours нема, які можна взяти про причині типу "погано сьогодні почуваюсь"?
-
А саме страховка квартири, вона здається має покривати втрачені речі з авто, якщо інцидент стався на парковці від квартири? Питання в тому скільки вони покриють, чи 100% від того що я заклеймив, чи якийсь свій розрахунок зроблять? Ну а якщо не покриють ну то що вже, буду теж писати #поганаКанада 😁
-
Усі українські католицькі церкви завтра святкують Великдень, окрім трьох православних і катедри.
-
Читайте в договорі страхування. Там все написано, що покривають, а що ні.
-
Підскажіть будь ласка. У якій церкві у Вінніпезі завтра будуть святити кошики?Бо я питались не всі святять.В Україні я ходила у Костел. Дякую.
-
Дякую.
-
Церква католицька Володимира і Ольги.
-
На жаль, не знаю. Треба дивитись у них на ФБ або на сайтах.
-
Дякую. А ще часом години незнаєте?
-
Ну це напевно була катедра. У Вінінпезі 20 українських церков і тільки чотири святкують не завтра
-
Усі католицькі будуть. Серед українських католицьких - St. Anne Ukrainian Catholic Church, St. Nicholas Ukrainian Catholic Church, St. Andrews Ukrainian Catholic Church
22 Jan 2023, 08:02
136148/236968
about an hour ago