Українська Манітоба
-
Воно? www.wpgminorillness.com/faqs/specialties/
-
доброго ранку всім через тиждень сонячне затемнення, про це багато зараз говорять, а чи пам'ятаєте Ви повне сонячне затемнення влітку 1999 року? мені тоді було 12 років. там ще був парад планет у цей час. і якщо говорити про космос, то я пам'ятаю комету Хейла Боппа, вона була добре видна на нічному небі.
-
Такі якісь странні люди працюють . Прийшов в емердженсі вечером ,сказали у вас глибокий поріз треба зашивати , пройшло 12 годин ніхто не приймав , відіслали в волк ін в тій самій клініці , каже що вже не може зашити бо почало заживати ,залила клеєм ,виписала антибіотики і допобачення . Я кажу так сказали що 100% треба зашивати , каже нє ,то вже присохло я не можу так шити ,треба було зразу шити. Я кажу так я їм казав , що треба зразу шити , а вони сказали що не смертельно. 🤨🤨🤨 Найс ,тепер палець має зажити з якимось непонятно клеєм , кароче одним словом пізд"ц.
-
Ви не розумієте місцевий golden rule, don’t fix unless it’s really broken 😄 Ви ж не померли, палець залили бадягою, mission accomplished 🤝
-
Після 6 годин, рану вже не зашивають, бо почалось заживлення само собою. З клеєм менше шансів на 2й надрив. Все буде добре, тільки шрам залишиться. В мене друг так з губою просидів, тепер шрам(