Українська Манітоба
-
Да , tetanus ,diphteria and acellular pertussis . Мені дали illnes certificate , від 31 березня до 5 квітня . Але в мене немає sick дейс і на такий малий термін вони не відкриють мені short term disability наскільки я розумію
-
То вакцина вiд столбняка
-
Звісно, я більш про емердженсі випадки.
-
Та то таке то палець , головне аби робочий був ,а шрам то таке . Вони мені вкололи ще вакцину tetanus (типу від інфекцій) , сказали міняти пластир, то даже не перевязка . Будем бачити , що вже зробити,то від мене нічого не залежило 😞
-
Виздоровлюйте, сподіваюсь все заживе без запалення, тому і прописали антибіотики.
-
На нічну зміну взагалі мало людей було на зміні , за цілу ніч з залу очікування взяли дві людини . Рух почався вже з ранку .
-
Завтра буду їхати на роботу з представником розмовляти .
-
Так і є нажаль не прописано тут в полісі зберігати вагітність перший триместр 😔
-
Щодо std, то уточнюйте з провайдером бенефітів. Не дуже зрозуміло, чому нема sick days. Якщо не оплачують sick days, то мало б включатись STD.
-
Може компанiя оплатить цi днi🤔
-
І щодля мене дивно , 4 рази на день 🙃
-
Дякую , а ще таке питання . А то до антибіотиків не прийнято виписувати йогурт (пробіотики ) ? Бо мені не виписали 😁
-
Так і є в день звичайно більше стафу і лікарів і медсестр…і людей в залі очікування вдень більше…
-
зачекайте, я ще тараньку не замовив
-
Я теж роблю процедури, пишіть кому треба 😏
-
Зашийте палець Brrr
-
@katharine_k хоче кікнути @angelina_panchuk з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Сала!
-
тараньку везіть
22 Jan 2023, 08:02
136233/231460
about an hour ago