Українська Манітоба
-
Так, ми розуміємо, що навантаження на мед. персонал тут величезне. Це величезна проблема, яку, сподіваюсь колись вирішать. Та ж сама ситуація з поліцією. Поки не збільшать кількість людей нічого не зміниться. Криміналу менше не становиться, а людський ресурс не безмежний.
-
Усім привіт🤓🤓🤓 Пвдкажіть будь ласка норм сімейного лікаря💊💊 У мене дитина,3роки Помітила в неї тривожність, раніше постійно скреготіла зубами уві сні. Думали, що це просто ріст (таке часто у малих дітей буває) Але останнім часом вже почала навіть губи кусати 😞😞😞 Поділіться будь ласка, в кого адекватний лікар! А не просто «Чекайте, пийте воду, гуляйте на свіжому повітрі» Дякую🙏🙏
-
Ооо! Це взагалі топова штука)
-
Я теж дуже сподіваюсь повірте як ніхто! 🙏Бачу втомлених медсестр котрі просто їдуть з medical field, HCA які мають проблеми зі спинами, плечами, так саме їдуть, бо це важка робота…лікарі які retired а нові/молоді їдуть наприклад робити в ВС за кращі бонуси, а тут не хочуть лишатись… Сподіваюсь влада найде вірний solution!
-
Якщо б був вибір чи платної, чи безкоштовної медичної практики, то я би краще заплатила за мед.послуги в таких екстрених ситуаціях.
-
Всім привіт маю питання зараз ввели пластикові health card наскільки я знаю . Чи обов’язково зараз змінювати на пластик? Чи можна і паперову версію залишити .
-
чомусь коли ми говоримо про платні послуги то очікуємо на якісь affordable витрати. А якщо дуже дорого, то тоді збирати по групах і по телевізору? Якщо є альтернатива, то безкоштовна буде робити все щоб затягнути процес і у пацієнта не було вибору і йти до платної де там чекає клініка друзів:))) Ми ж бачили це в Україні
-
Якраз планують відкрити більше walk-in клінік - бо дуже багато випадків через які не потрібно відразу в emergency
-
Так, але це створює нерівність в суспільстві.