Українська Манітоба
-
У Вінніпезі є як мінімум одна walk in clinic with X-ray
-
Ну ми говоримо про розумні ціни, та хоча б про першу адекватну мед.допомогу Тому що коли 6 годин просто стікаєш кровʼю в прямому сенсі без перебільшення, і до тебе ніхто не підходить, то якось таке собі..а коли просиш про допомогу, а у відповідь кажуть, «ваша черга не підійшла»
-
Закрили через консерваторів
-
pan-am clinic Kalo clinic на півночі Corydon minor injury clinic
-
Advil - це вже символічний міф іммігранта. Якщо є дійсно проблема - то вирішують/направляють дуже швидко. Те що Є нестача медиків - факт, але ще є і не розуміння як взагалі працює канадська медична сфера
-
Тому що навіть мій керівник-канадієць був у шоці з цього. То ця система не тільки нас не задовольняє, а й місцевих.
-
Чи є в Вінні звичайні x-ray clinic? Якщо є то достатньо мати від лікаря направлення на х-ray яке можно взяти в звичайній walk-in.
-
Розумні ціни - поняття відносне. Ми якось в південній Кореї потрапили в емердженсі - більше тисячі доларів заплатили лише щоб взяти номерок. А потім додатково аналізи, повторний прийом. Страховка потім повернула більшу частину витрати, але я там добряче впріла.
-
Так постійно тільки тим і прикриваються « ви не розумієте» Шось там з «ментал хелс» і тд… Шо зміниться від того шо я «зрозумію як працює система» мене скорше приймуть в черзі ? Чияк ? Те саме «Ментал хелс» вони поводяться так лише тому що немає ніяких наслідків… ніяких . Тому і можна зʼїхати на «Ментал хелс» і ніхто не винен… І Іван каже «не буде рівності» Яка може бути рівність ?. Я кручу гайки без освіти і людина яка потратила 7-8 років молодості і купу грошей на освіту .. яка нафіг повинна бути між нами рівність ??? Шо за комунізм
-
Я вам назвав "розумну ціну" Але вона вам чомусь не подобається.... Але навіть 2000 ви б не погодились платити за "помазали клієм" та виписали антибіотик За 200 баксів тут нічого не зробиш Зрозуміло що своє болить завжди гірше за все. Але як що після 6 годин людині сказали " йди, воно саме заживе" то, мабуть, все було не так вжей погано, як здавалося.... Мені щіро шкода Brr, але життя диктує свої правила Take it or leave it
-
Так, і це все залежить від району, у багатьох районах може і не бути викликів а в одному завал. Тай таке
-
Перечитала все про випадки а емердженсі, і бачу, що нам з сином повезло, що ми лише 4 години чекали, щоб йому ногу зашили кілька років тому 😳 Жесть, в емердженсі треш. Добре, що зараз зʼявилося більше клінік, що займаються minor injuries - треба до них їхати з глибокими порізами/переломами
-
Unions не подобаються батьом хто в них не є 🤑
-
Вчителька на англійській казала що 15000 поліцейських в Вінніпегу, може не так почув це в Манітобі.