Українська Манітоба
-
Мотивація є - інакше disciplinary action…
-
-
Всі розуміють, що проблема є. Не виходить її вирішити значить треба міняти підхід, а не продовжувати одне й те ж саме із року в рік та сподіватися, що воно якось там само вирішиться. Не працює воно так. Легче всього казати не можу/важко чи знаходити інши виправдовування. Чомусь я на своїй роботі не дозволю собі ніколи сказати, що я не можу щось зробити, навіть, якщо це на межі реальності, а завжди скажу варіанти вирішення проблеми та яких зусиль потрібно для цього та скільки часу приблизно потрібно на це. Не уявляю щоб мені поставили якусь задачу, пройшло вже багато часу, мене почали питати, а я кажу та ви не розумієте просто проблема важка давайте ще почекаємо невідомо скільки.
-
Я коли потрапила на роботу де була профспілка (не в Канаді), так мені знайомі казали "це добре, ти там не перевтомишся". Але сюрпризом для мене виявилося, що там і інші не перевтомлювалися 😀 Тому додзвонитися до деяких можна було з 3 разу, а на імейли інколи взагалі не відповідали... Кожного місяця з зарплатні витягали членські взноси в профспілку, але на праздники профспілка нам дарила подарунки тож виходило якось те на те. Кілька разів на рік можна було їздити в отелі за копійки. Я не їздила, бо вимога була жити с колегами в однієї кімнаті якщо хочешь отримати ціну профспілки
-
Моя подружка тут, у Вінні, керувала відділом, у якому були люди як unionized, так і не в профспілці. І мати справу з тими, що в профспілці - це тотальний нічний кошмар. Їм навіть зауваження не можна просто взяти і зробити. Треба документувати. А якщо вона, як керівник, хотіла поміняти обовʼязки робітників, пере назначити їх - то на кілька місяців починалась серія meetings з робітниками в профспілці, де вони доказували, що не можна їм міняти обовʼязки, що вони 20 років робили лише «от сіх і до сіх», і вона не має права їх турбувати. Там капець, вона при першій же можливості втекла звідти, бо низька ефективність праці вибішувала ))
-
Моя теж страшне як бруксизмила по ночах, пройшло з часом;) тригер так і не виявила, але добре що пройшло 🙏
-
Я по собі відчуваю навіть зараз коли не сплю якщо емоції зашкалюють хороші/погані то починаю стискати зуби сильно іноді до скрежету. Це дуже все індивідуально Але головне глисти не травити, бо раніше не а профілактику то прям робили, а там ліки далеко не квіточки що на печінку що на шлунок🤪
-
Що що, а профспілка в Канаді працює. Це я на собі перевірив. Але скажу чесно я не зловживаю ... працюю як папа Карло 🙂 мені навпаки кажуть no rush постійно. Був випадок коли в дедлайн не вписувалися, то прийшлось у вихідний день попрацювати (безкоштовно), то мене ледве на руках не носили 😂
-
Так, я розумію, що це бруксизм, але це просто продовжується вже довгий період (близько 5міс) щоночі. І ось почала уві сні також кусати губи . А враховуючи, що їй ще немає і 3 років, дуже важко з нею домовитись про щось (щоб вона наприклад не їла бальзам на губах, хоча вона губи кусає уві сні неконтрольовано).
-
Можливо у вас погані unions - у нас супер