Українська Манітоба
-
Дуже добре пам'ятаю. У Києві воно було не повним, десь 70-75% закрило, думаю те ж саме і тут побачимо. І комета була дивовижна, оце дійсно once in a lifetime experience. Сонячне затемнення, як гроші є подорожувати, скільки хочеш можна дивитися, а от комет на всіх не запаслися 😃
-
Переваги малого міста😁
-
Доброго дня Підкажіть як краще формувати кредитну історію Мені казали що не можна витрачати більше 30% від суми кредитки, наприклад 1000 Дол кредитка максимум витратити це 300 доларів. Це так? Це мається на увазі за місяць чи за одну транзакцію, де ти витратив а потім відновив баланс?
-
Люди добрі... Де у Вінніпезі можна здати біометрику?
-
Залежить від маршруту . Blue line працює норм. А от наприклад маршрут 15 жахливий . Кожний водій проїжджає цю петлю на свій розсуд. На цьому тижні був день, коли я годину не міг вгадати, як автобус поїде clockwise або anticlockwise, 3 автобуси пропустив, бо перебігти нереально тому що інтенсивний трафік.
-
Ні, це не так. Може це й надає, умовно більший бал до кредит скор, але тому не має підтвердження. Ви можете використовувати весь кредитний ліміт. Для банку головне, щоб ви вчасно закривали свій стейтмент та справно платили за послуги. Саме від цього буде залежати ваш кредит скор