Українська Манітоба
-
www.instagram.com/reel/C4V-BfTOoM5/?igsh=MXU4d2FyeDJ4ZWc0MQ== Хтось вже пробував цей захоплюючий тріп? Цікаво, яка ціна
-
Та не шарю в цьому взагалі. Пішов робити виписку з банку про баланс, жіночка яка робила вже пропонувала вкласти ці кошти кудись…бо вони на сейвінг лежать під 1.5 частина і інша під 5 на пів року
-
бо + страхування і дикі відсотки. менше взяв менше плати. Плюс якщо ПР отримати і будинок щоб точно знати шо вже всьо, буду тут
-
Та ну я хз чого так, бо я якось не хочу купувати житло без пр, бо якось ….
-
тоді fhsa це саме те що треба.
-
Навіщо 20%? Можна і 5%. 20% уже дасте на наступний дім
-
так відкривайте відразу і те і те. таксфрі то щоб не платити податки з відсотків які банк нараховує але гроші доступні завжди якщо нема лімітів там куди їх поклали
-
Та знімати не планував, думав підкопити до 20% від будинку і витратити на перше житло
-
там 8К, які ви зможете тільки використати для даунпейменту. Щоб зняти гроші звідти то треба пройти певну процедуру. відсотки з того акаунту не оподатковуються. з тих 8 ви не платити інкам такс, що дуже вигідно взагалі.
-
Хах! Потягова подорож майже 8к😅Прекрасно!
-
Так як і що робити? Бо інші люди теж хочуть в Канаду попасти і почати нове життя для себе і сімʼї
-
from Old French, literally ‘dead pledge’, from mort (from Latin mortuus ‘dead’) + gage ‘pledge’.
-
Вон економ клас 7 квітня з Торонто на людину якось так виходить…
-
www.viarail.ca/en/explore-our-destinations/trains/rockies-and-pacific/toronto-vancouver-canadian Тут можно пошукати, погратись цифрами але ще треба до Торонто долетіти і потім повернутись з Ванкувера, або two ways брати на поїзді;)
-
Ніхто тут з нас не в боргах до смерті :)
-
Ну рентувати ніколи не вигідніше, але все ж потрібно все добре обдумати
-
Та ото ж пр це головна зупинка. Я думав взяти кондо щоб здавати, але теж поки зупинився
-
Деколи мортгидж можно зробити port перенести з одного житла на нове.
-
це 5% даун, 250к хата. Тобто за перший рік ви сплачуєте 13314 відсотками тільки. Це не враховуючи кондо фі, проперті такс тощо. Рент такої ж квартири коштує +-1300 1500
-
Ви нерухомість продаєте а не іпотеку. Це ваше зобовʼязання сплатити або не сплатити
22 Jan 2023, 08:02
136617/230093
about 5 hours ago