Українська Манітоба
-
Нерухомість це дуже специфічна галузь… Одне діло номер купити в готелі там можна завантаженість прорахувати і т д … Інше діло будинок… До ковіду років 5-7 назад знайома в рурал замовила будинок в фірми в 380 тис дизайн вибрала і т д все для себе . Зараз виставляє за 340 тис не беруть нижче -не може совість не дозволяє))). От тобі і інвестиція.
-
Будинки так, але ж можна розглянути Таунхаус (відносно нові і з невеликим кондо фі)
-
Але це виняток, так взагалі ціни росли…. І те що для себе і те що для оренди це зовсім різні речі. Найвищий відсоток мають маленькі кімнатки студії які звичайно людина не буде купувати для життя … Якщо вже вдавати з себе інвестора, то брати 3 студії по 100 тис ,здавати по 700 і на них орендувати жило за 2100 яке коштує 500 тис Якось так😀😀😀
-
50 відтінків синьо-зеленого, ніби більше кольорів нема 🤦
-
Але ж необов’язково купувати за умовних 450К. Можна купити за 300К і робити додаткові внески, тим самим скоротити кількість років і збільшиться сума виплаченого principal
-
Ото все нерви… люди нервують і хворіють. Вчимося всі медитувати і позитивно дивитись на життя, і оминаємо ті лікарні;) моя лікарка мені подобається, каже мені у вас все добре, побачимось у наступному році😂