Українська Манітоба
-
Йоу, хто може підказати … скам ?
-
Спробуйте гугл докс. Тільки після редагування сберігайте на комп і видаляйте з клауду, бо якшо не гугл сьюіт то всі будуть мати доступ, але то не точно 🤷♂️
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, таке: 1) при подорожі літаком inside Canada - читаю, що можна не брати паспорт, взяти тільки права. Чи можуть бути якісь ситуації, при яких паспорт необхідний при наявності ID? Брати його з собою досить тривожно, не брати - ще більш тривожно. 2) І чи правильно я розумію, що оригінал WP не потрібний із собою? 3) чи потрібний із собою кеш в аеропорту? В Європі не все обслуговується картами, як з цим в Канаді, чи треба зняти кеш заздалегідь? 4) чи є в Канаді якісь специфічні неочевидні правила для подорожей літаком? З того, що я прочитала, все стандартно, правила по перевезенню рідини повністю ідентичні, по ліках і наркотиках все зрозуміло також. Якщо ж щось таке, що було для вас несподіванкою при першому внутрішньому перельоті, напишіть, будь ласка Дякую
-
Дякую дуже 🙏
-
Дякую. QR код на вакцину, я так розумію, також уже ніхто не питає?
-
За що може прилетіти штраф? Навіть якщо ви купуєте дійсний ключ на сірих сайтах, ключ активації дйсний і в Канаді. Просто то не буде office 365, а Office 2021, наприклад. Ось для прикладу Office 2021 за C$6.66. www.gamers-outlet.net/en/buy-office-2021-professional-plus-phone-activation Так. цей Office не буде оновлятися швидше за все, але за таку ціну то пофіг.