Українська Манітоба
-
А креми взагалі вважаються рідинами?
-
Ааааа, зрозуміло, так, ви праві
-
Та вони однакові за обʼємом, просто в одних є пульверизатор, а в інших немає
-
Правда? Мені ніколи не приходило на думку відмовитись від чогось, що тобі кажуть в цьому жахливому кутку аеропорта, це мʼяко кажучи страшнувато)
-
Але ж ті пакети роздають по бажанню, можно просто відмовитись. Хіба що у вас багато баночок і на скануванні вас заставляють все вмістити в пакет, то є ризик.
-
Чесно кажучи, до цього навіть не знав що той пакет є вимірювальним 😁 Просто відмовлявся, бо і так всі рідини в пакеті.
-
Просто податися на кредитну картку через аппку та web не вийшло, кожного разу була відмова. В підтримці сказали тому що sin на 9. Подався ще раз через newcomer program. Прислали нову дебітку (стару відразу блокнули) та кредитну на 3500. Все це зайняло десь три тижні. Але користуюсь Walmart Mastercard яку погодили в волмарті за 2 хвилин на 4000 та картка прийшла за 10 днів.
-
Взагалі цей момент секʼюріті в літаку завжди трохи нервовий. Коли я викладаю з сумки речі на огляд, я тільки на 98% відсотків впевнена, що не викладу також півкілограмовий пакет кокаїну з надписом «КОКАЇН» і незрозуміло, що тоді робити. Як вирішувати ситуацію. Я розумію, що йому немає звідки так взятись, але чи може були 100% гарантія?.. Ні, не може
-
А чи можна на внутрішніх рейсах перевозити канабіс, враховуючи, що він легальний в країні? 🤔🤔🤔
-
-
Ну може людина затарилась на відпочинку більше ніж треба, не викидати ж. Мені прост цікаво, я сам не любитель, якщо що )