Українська Манітоба
-
Агов , порадьте з власного досвіду , якийсь фільтр для повітря з амазону , чи ще десь . Прям бісить ця пиляка у повітрі щось до 200$
-
Та чи хтось брав фільтрі на домашню вентиляцію , чи є якись поради стосовно цього? Мені здається що вентиляція будинку тільки заносе пиляку. Дивлюсь на амазоні , якісь кончені серветки за 24 бакса , народ в коментарях каже що все Херня .
-
Ну це як варіант, аналогів багато, просто брати треба щось нормальне не з TV Shop
-
В мене є пряма доставка з Китаю , без Алі . Але на маркеті є кращі речі , ніж сяомі Дякую
-
Я в Україні купляв зволожувач + очисник від Xiaomi, але це мабуть з Алі прийдеться замовляти
-
Rbc аналогічно
-
Зліва вверху в меню (три риски), Newcamer Banking. Мені кредитка simplii "не зайшла" в користуванні бо немає жодних notifications по операціях. Ні push з app, ні смс при покупках, ні чого. Якщо хтось скористається карткою я і знати не буду до eStatment.
-
Доброго ранку, підкажіть будь ласка Work Location: In person - це значить самому добиратися до роботи?
-
Це значить працювати на місці, а не віддалено. Добиратися звичайно самостійно
-
Воздушний комбайн, але я хз як це англійською буде. Друг випадково купив замість кондиціонера, сказав було так само жарко, але весь пил зник 😂 (Це було років 6 назад в Україні)
-
Не видно транзакцій? Таке буває?
-
З версії на компі? Бо в аппці такого не знаходжу.
-
Natali, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
-
Web site
-
Взагалі не розумію, що це за інтерфейс. Ось моє меню:
-
Дякую
-
Я є перепитала чи з веб версії, чи аппки))) Дякую дуже, пізніше спробую.
-
Привіт! Чи правда те що зараз Канада платить за тебе перший 5% внесок за житло?
-
Ціна на бензин, спеціальна акція April 1st.
-
Ага , бо я і думаю що занадто щось гарно все виглядає! Дякую за відповідь
22 Jan 2023, 08:02
136817/239979
4 minutes ago