Українська Манітоба
-
Вітаю, пропоную послуги перукаря! Стрижки жіночі, дитячі, чоловічі, зачіски, фарбування волосся. Салон знаходиться в центрі міста. The hive hair company! 175 Osborne Street Працюю з 9:00-18:00 Кожного дня Моя сторінка в інстаграмі👇 www.instagram.com/p/CODE8kRhotp/?igshid=YmMyMTA2M2Y= +1 4313342000 мій номер. Ось сайт де ви можете записатися 👇 ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Так, але все ще можна відкрити рахунок fhsa
-
Цю програму вже закрили
-
🔥 Додаткова знижка 500 CAD для кожного українця до кінця квітня! 🚗 Обирайте автомобіль, що пасує вашому гаманцю та стилю життя: будь-які марки та моделі, нові або вживані автівки. ❓ Як вигідно придбати автомобіль? Обирайте на нашому сайті модель, яка вас цікавить і приходьте на тест-драйв! Не забудьте сказати, що прийшли до Алі, щоб отримати класну знижку! Я допоможу вам підібрати марку авто, пораджу моделі, які вам підійдуть та допоможу отримати фінанс або лізинг на вибраний вами автомобіль! Буду радий зустріти кожного! Алі. 📞 Телефон: 4377702760 📍 Адреса: 1717 Waverley St Unit 300, Winnipeg, MB R3T 6A9, Canada . 🌐 Наш вебсайт: www.waverleymitsubishi.ca/
-
Ну це якщо бак на 100 літрів
-
Якщо ви зауважили, то сьогодні ціна палива на всіх заплавах зросла десь на 5 центів. Ні. Це не ОПЕК зменшив видобуток нафти, чи трапилась якась аварія на нафтопереробному заводі. Справа в тому з сьогоднішнього дня і це не першоквітневий жарт чи розіграш, зростає так званий CARBON TAX, З $65 ДО $80 ЗА ТОННУ. Що в свою чергу веде до подорожчання ціни на заправках для споживачів