Українська Манітоба
-
На ~20¢
-
теж цікаво, з хати ще не вийшов)ʼ
-
Ну що, на скільки подорожчав бензин ? Скажіть математично, для тих хто не шарить ? Було- стало
-
🔥 Додаткова знижка 500 CAD для кожного українця до кінця квітня! 🚗 Обирайте автомобіль, що пасує вашому гаманцю та стилю життя: будь-які марки та моделі, нові або вживані автівки. ❓ Як вигідно придбати автомобіль? Обирайте на нашому сайті модель, яка вас цікавить і приходьте на тест-драйв! Не забудьте сказати, що прийшли до Алі, щоб отримати класну знижку! Я допоможу вам підібрати марку авто, пораджу моделі, які вам підійдуть та допоможу отримати фінанс або лізинг на вибраний вами автомобіль! Буду радий зустріти кожного! Алі. 📞 Телефон: 4377702760 📍 Адреса: 1717 Waverley St Unit 300, Winnipeg, MB R3T 6A9, Canada . 🌐 Наш вебсайт: www.waverleymitsubishi.ca/
-
ну ото навіть якщо б заправив повний бак, то зекономив би пару баксів)))
-
Ну це якщо бак на 100 літрів
-
Якщо ви зауважили, то сьогодні ціна палива на всіх заплавах зросла десь на 5 центів. Ні. Це не ОПЕК зменшив видобуток нафти, чи трапилась якась аварія на нафтопереробному заводі. Справа в тому з сьогоднішнього дня і це не першоквітневий жарт чи розіграш, зростає так званий CARBON TAX, З $65 ДО $80 ЗА ТОННУ. Що в свою чергу веде до подорожчання ціни на заправках для споживачів
-
та і мені то всеодно, контрора платить за всі виізди за місто. А по місту багато не накатаєш)
-
ой, вибачайте. на 20 баксів
-
Пару це типу 2 ? 2 бакса дорожче за бак ?
-
x.com/manitobahydro/status/1774776224075973033?s=46&t=VS9XIIp-zy2H3GQ2iFoHjw
-
А тут якраз тільки на бенз) І відстань між АЗС може бути всього кілька км
-
все, бак на 74л. загуглив)
-
а таке теж замічас на коопі, а потім ппоняв що там дизель а там бенз)
-
а ось за містом 50 баксів це на один раз зіздити туди-сюди) ну це за остаанній раз так було
-
А що це за прикол, що в однієї і тієї ж мережі може бути на заправці в одному районі вартість - одна, а в іншому вже інша?) Часто так на Domo
-
на я хз на скільки там бак. Заправлявся оджин раз на 60л і в мене було... а так мені 50 баксів вистачало на 10-12 днів
-
Та ні. Просто уточнення.
-
а є більше? ну в цивільних авто
-
нєа
22 Jan 2023, 08:02
136848/238310
less than a minute ago