Українська Манітоба
-
а ось за містом 50 баксів це на один раз зіздити туди-сюди) ну це за остаанній раз так було
-
А що це за прикол, що в однієї і тієї ж мережі може бути на заправці в одному районі вартість - одна, а в іншому вже інша?) Часто так на Domo
-
на я хз на скільки там бак. Заправлявся оджин раз на 60л і в мене було... а так мені 50 баксів вистачало на 10-12 днів
-
Та ні. Просто уточнення.
-
а є більше? ну в цивільних авто
-
нєа
-
Чули про лягушку , яку варять заживо ? 😁
-
Розпочинається сезон коли усі шкільні дивізії починають пошук/набір працівників від директора до помічника учителя. Якщо вам цікаві любі нюанси щодо цього та й праці у сфері освіти в Манітобі - зможемо допомогти/підсказати. Приєднуйтеся до групи: t.me/+k6_7pQfn8qA1MTAx
-
ну як я і казав, не варто паритись. я, як той хто приіхав з Украіни в минулому році. Мене ця інфляція і подорожчання - не злякає вже. от як буде на 40% тоді вже можна буде щось думати
-
Чи програму, може..
-
Всім привіт Підкажіть будь ласка А до коли треба податки заповнити? І через який сайт це робити, дякую 🙏🏻
-
Якщо бензин подорожчає на 0,20$ то у вашому випадку залити повний бак підніметься на 14$. А так зараз бачу підняття на 0,05$ на заправках. То взагалі ваш бак подорожчає на 3,5.
-
мож не встигли ще змінити?
-
не погано. Буду знати. я розумію що це не добре, але за роки життя в Укрраіні я якось звик до цього і адаптуюссь до того що є. Але поки таке подорожчання, а з урахуванням що за довгий час я побачив як він подешевшав, то це взаглі вау було для мене
-
Ось є відео Подача через wealthsimple безкоштовна t.me/ManitobaLife/245222
-
Не цікаво
-
Дешевше ніж в Україні
-
Ага, потім трошки кінзи, сичуанського перцю і готово 😂
-
Гуртки. School fees не входять
-
Всі вже , мабуть, подали декларацію, а я тільки намагаюсь. Одноразовий шкільний внесок вказувати в податковій декларації чи тільки гуртки всякі?
22 Jan 2023, 08:02
136862/238308
15 minutes ago