Українська Манітоба
-
During the learner stage, you must follow these restrictions: • not have drugs or alcohol in your system while operating a motor vehicle • be accompanied by a supervising driver who — is the only front seat passenger — holds a valid, minimum Class 5 full stage licence — has held a full Class 5 licence for at least three years — is under .05 blood alcohol concentration and is able to pass a drug screening test • limit other passengers in the back seat(s) up to the number of functioning seatbelts While in the learner stage, you are not allowed to: • tow vehicles • operate Class 3 motor vehicles registered as a farm truck • operate off-road vehicles along or across a highway (unless you hold a minimum Class 6 intermediate stage licence)
-
Податкова клініка приймає українців, яким треба виповнити податкову декларацію, без запису у вівторок та четвер з 10:00 AM до 3:00 PM. Адреса: 935 Main St, Winnipeg. Обов'язково принесіть заповнену форму клієнта. Умови податкової клініки тут www.uccmanitoba.ca/taxclinic
-
Я думав хоча б 76 центів 😂 воно не змінить ситуацію аніяк, навіть якщо плюс 5 баксів на годину . Але цікавий сам досвід торгів , що та як . Мені відразу сказали , який стеля тут на моїй посаді, не вважаючи скільки ти працюєш і який ти класний . То там просто нема разгону на 2 бакса 😂
-
Всем гарного дня. Ми з сестрою просимо підтримати нас та наш збір❤️ Сьогодні вже 40 днів як наша мама померла від раку та ми залишилися самі. Тата також немає з нами вже як 11 років. Мені 22 роки, а сестрі 16 та вже мусимо дбати про себе. Детальна історія є у посиланні. Я знаю, що Дмитро публікував наше посилання на Facebook, за що йому вдячна. А зараз я наважилась написати вам 💕 gofund.me/9a5af1cc
-
Добрий день)) Підкажіть, будь ласка, щодо проїзду на місцевому транспорті ? Чи є картки, яку краще взяти, щоб було вигідніше пересуватись містом) Дякую))
-
В Європі 😁