Українська Манітоба
-
Я щойно назвав три найкращі😂
-
То шляпа а не дитячі майданчики
-
В парках зазвичай. Assiniboine або Kildonan Park, Jumpstart Playground.
-
якщо на так мало підняли, то і далі будуть так само. Тут варіант=або нова посада на тій же роботі, або інша робота взагалі.
-
Але глобально, то з розважальними закладами для дітей тут туго. Всі вони доволі убогенькі. Я поки нічого краще Flying Squirrel не знайшов.
-
tha nks
-
Salesforce, Microsoft Dynamics
-
Connect Wise
-
Hello guys. Could somebody tell me. What CRM systems usually are used in Canada? I do believe that there are couple of them and would like to get prepared using them.
-
Можна приклади не убогих закладів для дітей і ігрових площадок з Європи чи де там еталони красоти?
-
Ну там, як мінімум, можна самому поскакати😅
-
Та і воно, трошки убогеньке , нажаль 😅😢
-
Зараз начнеться 😆🫣
-
Не викрутишся ))) давай еталон , бо зара змішають ))) і покажуть де вокзал 😁
-
Маєте якусь фотку?
-
Останнього разу , коли я особисто навів еталон красоти , мені сказали зібрати валізи і їхати звідси к ебеням 😂😄 То я думаю люди не дуже хочуть ділитися еталонами , після такого 😂😂😂
-
Ну в Європу не потрібно йти. Ми жили в Ірпені, то навіть там майданчики були сучаснішими. А від дому за 20 хв був розміщений Lavina Mall з чудовим розважальним простором для дітей (і тд.) Але в кожного своє сприйняття і досвід, то це дуже суб‘єктивна річ звісно.
-
Але, насправді, в Assiniboine доволі непоганий майданчик для дітей і гарний парк. Мій фейворіт, особливо English Garden
-
Я не зрозумів , а що ми не в Київі ? 😂 вам допомогти квітки купити ? За ракетами скучили? 😂😂
-
Вокзал , доречі , красивий 😂😂😂
22 Jan 2023, 08:02
136945/230596
about 2 hours ago