Українська Манітоба
-
Кількість людей, які хейтять Канаду, стрімко зменшується на користь людей, які хейтять людей, які хейтять Канаду)
-
Жодного разу за півтора роки життя біля набережної не вдалося застати їх відкритими)
-
І це в Парку Наталка ще немає туалетів. Це зробили спеціально, щоб central park не дуже комплексував, якби були, ця планета була б його не варта
-
Та ні, у мене немає нічого особистого до цього та взагалі немає складних особистих стосунків з жодним парком на планеті. Порівняння будь-якого парку з central park породжує такий стиль жартів, тому що central park - це витвір мистецтва. Не думаю, що сенс жартів треба в принципі розкладати, від того вони перестають бути смішними
-
Чи є у нас тут вчитель гарних манер для багатих? Мені потрібно тренінг як викликати валета в 5* отелі, як замовляти їжу в номер, скільки кому чайових давати, як спілкуватися з сусідами в районі Toxedo, де знайти приватного водія та лайфхаки по оренді маленького, не дорогого літака. Сьогодні виграла кілька мільйонів доларів в лотерею, хочу змінити спосіб життя, але розумію що сама не справлюся.