Я знаю, мене цікавить список організацій, яким виділили. Чув інформацію, що 1 квітня по них рішення має бути прийнято. Можете надати якусь інформацію по цій темі? ..
Разом за рік. Якщо у вас кілька сотень чи яка тисяча туди-сюди, то, думаю, окей. Ви можете прийти без запису у вівторок чи четвер до офісу на 935 Main St, Winnipeg.
Там на сайті вказано що клініка доступна для тих, в кого дохід був менше 35к - мова про дохід до приїзду у Канаду чи разом? 2023 я вже був у Канаді, і мій дохід трохи вище. Ситуація не складна, але є пару запитань. Чи маю я право до них звернутись? Дякую
У кожної нон-профіт зазвичай щороку публікується річний звіт, де детально розписані фінансові стейтментс. І можна подивитись скільки отримано в грантах
Ви можете звернутись із запитом до уряду, якщо не буде деталей. Вони вам персонально дадуть відповідь. Також можете до конкретної організації.
Як правило, гранти дають під конкретні проекти.
А серйозно?
Завтра опублікують бюджет ?
Де його можна побачити?
Якщо не знаєте, нічого страшного, я вважав , що як кук подавалась то слідкує коли і скільки їм грошей виділяють і не чекають перечислення щоб спланувати діяльність…