Українська Манітоба
-
А чому він розгулює з ножем?) та я просто питаю абстрактну ситуацію..
-
Ви так питаєте, типу ми тут поліція або суд )) Кожна справа розглядається індивідуально. Якщо буде доведено, що нападник з ножем мав намір нанести вам тілесні ушкодження, а ви йому вистрілили в руку (це майже неможливо в Канаді, бо якого хрєна ви розгулюєте з вогнепалом по вулиці? 🙂), і цим його зупинили і себе захистили - то ок все.
-
На вас ще кримінальну справу відкриють за носіння вогнепальної зброї 😌
-
Ага, зрозуміло)
-
Це не гуманно 😁
-
Щоб швидко нарізати собі ковбаски перекусити
-
Я довго думав як обійти систему та мати змогу у разі нападу захистити себе. Треба носити з собою консерву сюрстремінгу 😄
-
Ось і я так думаю)))
-
Бо скотіна )
-
так, тільки треба щоб консерва була з кільцем, а то наврядчи нападник буде дивитись як ви консервним ножем це робите 😄 хоча це може якось психологічно на нього вплинути, коли він побачить таке, то подумає, що божевільна жертва та не стане зв'язуватися
-
Доброго дня,шукаю помічника на сьогодні вигрузити пару диванів з машини і занести в приватний будинок 13:30 ,пів години роботи,25,центр
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
З відстані попасти в руку хіба що ви от дуже тренована або випадково. Неймовірно складно попасти в кінцівку яка рухається швидше ніж ви можете прицілитися. З пістолетом доречі ходити взагалі заборонено. Тобто така ситуація вже поза межами.
-
з ножем ходити не заборонено. Ви можете купити собі любий (є обмеження), крім тих що можна розкладати однією рукою - і ходити собі на здоров'я. Але ніж не для самооборони а для інших потреб, типа на кемпінгу, полювання тощо.
-
я так і зрозумів, то не буду питати аби не витрачати час. Воно як спочатку таке, то страшно уявити як треба буде вичитувати договір і все одно щось вилізе
-
практика нормальна, але не трансфер
-
Так, абсолютно, тільки дивіться, щоб це була офіційна проперті компанія. Якщо вас не підтвердять, гроші повернуть
-
Я не просив pre-approval, I was shopping around.
-
я так розумію що для преапрувал треба документи, тот все ясно, але хіба просто рейт сказати який навіть нікуди не піде але треба для порівняння - то вже так багато треба? От цікаво навіщо.
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, якщо знайшли житло, але щоб подати на нього аплікацію хочуть спочатку депозит за пів місяця. Чи це нормальна практика тут така? Вони дають мейл і на нього просять скинути етрансфер. Чи в когось таке було?
22 Jan 2023, 08:02
137221/230117
4 minutes ago