Українська Манітоба
-
Может кто-нибудь в курсе, подскажите, пожалуйста, Hastings school в St vital area предлагает ли full time kindergarten?
-
Круто, зазвичай банки завжди добре заробляли на swift переказах. Якщо навіть на курсі не заробляють, то взагалі альтруісти 🙂
-
Так, разом $9,000
-
Це плюс до тих 5тис що дають з федерального бюджету?
-
Підкажіть, будь ласка, це на 25 років?
-
О норм
-
Так, тільки ціни піднімляться.
-
@KamZeyn напишіть ваше повідомлення заново, будь ласка, однією з двох мов, передбачених правилами чату.
-
Новини імміграції: Провінція Манітоба завершує спеціальні заходи імміграції для українців через провінційну програму. За 2022-2024 роки започатковані провінцією спеціальні заходи для українців, дали можливість 1133 сім'ям розпочати імміграцію без конкуренції з тисячами інших кандидатів. Після 30 квітня провінція скасовує також відшкодування сплати за подання заявки на номінацію у розмірі $500. Починаючи з 1-го травня, українці, які хочуть отримати статус постійного резидента Канади через провінційну програму Манітоби, зможуть це зробити на загальних умовах, через звичні напрями програми. Джерело
-
Всім доброго вечора, хто працює, проживає в Morden, Winkler, Altona, як у Вас ситуація із винайманням житла та наявністю роботи (цікавить галузь сільське господарство), англійська початкова.
-
В травні починається аж. А шо таке рожева принцеса?
-
Мені потрібна принцеса вже зараз 🫣
-
Після Victoria Day як правило.
-
Пока тут тиша , запитаю 😂 В нашему селі починається сезон квітково- огородний . Чи може є в когось непотрібний отросточек рожевої принцеси? 💁♂️
-
Вони ще за перший переказ гроші накидували (не знаю чи досі є та акція). Перевів собі $100, повернули $50 😃
-
В мене з ними війна , вони мруть. А що у вас ще є? 🌚
-
А отросточек калачика(герань)?
-
Не , я поки що квартирний селюк. Коли будинок купимо /рент, то почну клянчити дерева ціли 😂
-
А, це домашня твари… рослина )) Я думала ви про щось для зовнішнього сезону, який починається в травні.
-
Philodendron Pink Princess
22 Jan 2023, 08:02
137360/230242
7 minutes ago