Українська Манітоба
-
Якщо це ваше проперті то так.
-
Не за тебе, а ти 5% і вони 5%, але так, ви потім від вартості будинку 5% маєте повернути
-
я виноград i так могу з'їсти, а алкоголь не вживаю взагалi , нiякий
-
Можливо хто-небудь в курсі, підкажіть, будь ласка, Hastings school в St vital area пропонує full time kindergarten?
-
Привіт, підкажіть будь ласка при заповнені щорічної декларації сімʼї з дитиною до 18 років надається якийсь податковий кредит на дитину?
-
Чи є хтось тут хто займається hot-tubs? Напишіть будь ласка, потрібно підсилити heating element для підігріву води
-
Дякую за відповідь
-
Good evening. My family and I (husband and son, 7 years old) recently flew from Ukraine. We are currently in Winnipeg. We are looking for housing and work, preferably in small towns in Manitoba. Both speak at a low level, but we are learning. My husband worked in agriculture /agronomist/, I am an accountant. Let's consider all options for work and housing. Thank you! Добрий вечір. Ми з сім'єю (чоловік і син, 7 років) недавно прилетіли з України. Зараз ми у Вінніпезі. Шукаємо житло та роботу, бажано в маленьких містечках Манітоби. Обидва говорять на низькому рівні, але ми вчимося. Чоловік працював у сільському господарстві /агроном/, я бухгалтер. Розглянемо всі варіанти роботи та житла. Дякую
-
Підкажіть, будь ласка, де можна почитати про умови отримання цієї знижки? Перейшла за посиланням, прочитала і так розумію це для "потребуючих". Як зрозуміти чи я потребуюча чи ні?))
-
Є виноград, місцевий, морозостійкий (здається що називається Валіант). Якщо знаєте як взяти росток - можу поділитися
-
Ще деталей програми немає. Надіслав запит у уряд.
-
((( як зрiзати правильно не знаю (( Думаю,що повинен бути саджанець
-
В сенсі щоб в той же день і отримати її
-
Звідки 600 взялись?
-
Просто сім'я одна сьогодні приїджає то хочу зорієнтувати їх...
-
Не знаю. Нам з друзями повернуть кошти за плагіни, які купляли після серпня. Смішно не смішно але любі гроші назад це все ж таки гроші
-
Підкажіть на 300 Carltoon str. в "Манітоба хелс центрі" можна зробити хелс карту
-
Ок. Купляєте Теслу за 70к, а вам потім десь 600 баксів повернуться, коли у 2025 році подасте податкову декларацію. Профіт 😂 Пішов купляти Теслу, аби $600 дали через рік.
-
Ні, тільки до 70,000$, і плагіни теж підходять
-
Цей кредит для тих, хто купляє електричні автомобілі. Купляєте Теслу за 70 тис, а вам потім повернуть сплачений податок на 4 тис. Доларів 600 повернуть.
22 Jan 2023, 08:02
137402/231272
40 minutes ago