Українська Манітоба
-
Щоб не пояснювати довго - ця новина - катастрофа для тих, хто не встигає відпрацювати пів року чи здати англійську до кінця квітня.
-
За останні пів року)
-
Ні , що там ?
-
Напевне Ви не бачили вибірки за SWM останні місяці.
-
Так , спецвибірку прибрали .а ще що? Якщо людина шла по SWM що нового то?
-
Ви серйозно?
-
Ліжко з матрацом 100$ є нюанс, але це ніяк не заважає, чисто візуальний момент. Розмір твін
-
Ну ок, хоч чат не про імміграцію. SWM тепер не регулярні та з умовами (родичі, манітобське освіта). А по спецвибірці брали всіх українців, хто набирає 60 балів, навіть тих, хто подавалися по SWM. Так багато людей швидко пройшли вибірки. З такою тенденцією тепер можна буде чекати вибірку до року.
-
Знаєте хоч когось, хто чекав 2 роки? Не говоріть дурниць. А спецвибірка - була єдиним варіантом не чекати 6-12 місяців на LAA для багатьох українців останні місяці.
-
Цікаво . Не розумію у чому катастрофа, можна в двох словах ?
-
Знаю , тому і не читав 😄 Напевно, не буду читати . Повірю вам , я подався , третій місяць чекаю на номінацію по СВМ . Кажете нічого не впливає- то я далі буду шукати рожеву принцесу 🥳
-
У тих, хто подався, є шанс отримати в цьому році в межах річної квоти 🤞🏻
-
Не впливає. А чат читати - удачі! Там за сьогодні тільки під 1000 повідомлень)))
-
Там вже пару днів треба тільки сьогоднішній день вичитувати )))
-
Почитаю мабуть на днях чат іміграціі . Але бачу ви знаєте все , чи впливає це на тих, хто вже подався та чекає на номінацію ?
-
То Ви чекаєте певно по спецвибірці якраз. Давно не було вибірок по СВМ без умов
-
Краще рожеву пантеру
-
Мої родичі чекають рік номінацію і рухів нема. Черга 7 тис, всього на рік 9 з чимось можуть видати, якщо будуть відбори як завжди, всі все одно не вміщаються отримати в цьому році, тобто так чи інакше чекати
-
Я подавався по СВМ , навіть не сподівався на спецвибірку
-
Два рази порушили правила групи.
22 Jan 2023, 08:02
137445/236724
about 2 hours ago