Українська Манітоба
-
Так, все вірно. В цьому і вся проблематика. Надія в такому разі, що продовжуватимуть ворк-перміт.
-
Ну сказав же міністр , що нікого не виженуть , поки Україна не переможе . Чого панікувати
-
Отож Але черга ніде не дівається, ну відберуть їх, ну будуть чекати 25-го року щоб номінацію отримати. І в чому смисл
-
Хіба немає продовження вокрперміту?
-
Едьте в риднк ненькк Украину
-
От скажіть, через рік закінчується ворк перміт. Номінацією навіть не пахне, ще навіть ЛЛА немає, ба більше - навіть не подавались. Що робити? А якщо це жінка з дітьми? Та й взагалі, будь-хто. Що робити в такому випадку через рік
-
LAA? Прийшло за тиждень. Подався , чекаю . Незнаю куди мене там кидали , в мене знайомі не українці подалися зі мною , отримали LAA також в районі тижня .
-
Я теж не розумію, куди усі спішать? Колись потрібно було і на воркперміт чекати довго….
-
Так Вам прийшло LLA по СВМ? Чи ви через родичів йшли? Просто всіх українців, які йшли через СВМ і здавали мову - кидали у спецвибірку.
-
Аааааа, зрозумів чому паніка . Народу подобалося без черги , а зараз треба як всі , у чергу вставати 🌚
-
Доброго вечора, хто може, подивіться на сайті селпіп чи є вільні місця на наступні 2 тижня, бо в мене сайт не відкривається.
-
Я навіть удалялку не встигла розчехлити, good job )
-
Всі, хто чекає номінацію 6-12 місяців, це розуміють) і схрещують пальці, щоб потрапити в квоту на цей рік
-
Доброго вечора. Хто працює в муніципалітеті? Або інших державних установах, які поради дасте для проходження інтервʼю? Чи ставлять якісь стандартні питання? Або нестандартні😊 Можливо, маєте свої особисті поради. Дуже дякую
-
Злагоджена робота!😂
-
Як жаль, в Одесу ніхто не поїде грузчиком 😂
-
🔫 Р кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @erlighter, @invisible_or, @smith1988, Ірина Tamazlikar, @kyzyma, @AV129011, Kostya, @Lesia_sych Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
За шо?
-
Ну що, банім? 😁😁😁😁
22 Jan 2023, 08:02
137468/230596
about an hour ago