Українська Манітоба
-
Від двох тижнів було весною минулого року. Зараз такого немає
-
Мені подобається тут все. Я щойно їхала в таксі по нічному місту і думала, як прекрасно бути вдома і як же тут все спокійно і зрозуміло. Якщо не складеться, ну що ж, планета велика. Але хотілося б, щоб склалося, звичайно
-
Будь ласка, поділіться зі мною паростком винограду.
-
Народ,якщо я правильно зрозумів міністра то вони зараз зменшують 6% до 5% кількість людей та закривають багато програм по студентам,щоб більше фокусуватися на внутрішніх мігрантах,щоб допомогти їм швидше отримати PR.Але з іншого боку зараз буде остання вибірка і потім що…3-4 роки очікування в пулі,багато людей просто не встигнуть з Work permit.
-
А які прогнози дальше ,тобто будуть всіх виселяти 🫣 Тобто з всіх країн ,ой думаю то так просто не вийде . Там бал який ,825 зараз . Я десь такі бали набрав був ,але коли я відбирався то бал був 600 прохідний🙂 Пічально кароче , терпер тір не допоможе , треба здавати англ обовозково,люди будуть ще вчити французьку 🙃
-
А я пам'ятаю як рік тому, коли тільки прилетіла сюди, побачила сотні машин, які літали туди-сюди. Маючи український досвід, що у великих містах повітря дуже загазоване, йшла по вулиці, дихала і відчувала лише чисте повітря, анітрішки загазованості. Це дуже здивувало!