Українська Манітоба
-
І мені будь ласка 😊
-
Звичайно
-
Все в дилершипі вирішується. Потрібні будуть документи ваші включно з paystubs з роботи.
-
Остаточну відповідь зможе надати лише дилершіп. Але без ворк перміту не чула щоб давали кредит
-
Усім привіт🖐 Займаюсь ремонтом телефонів, ноутбуків та планшетів в місті Вінніпег ❗️ Займаюсь ремонтом телефонів , планшетів та ноутбуків. 8 років досвіду роботи в сервісному центрі. Виконую різного типу ремонти: ремонт пристроїв, які перестали вмикатися після падіння, попадання вологи ;апгрейд ноутбуків , які повільно працюють🦖; заміна дисплеїв, акумуляторів🔋, чистка ноутбуків💻, заміна термоэлементів та встановлення програм 📂, програмний ремонт телефонів 🔐 , прошивка💥💥💥 Звертайтесь у дірект або дзвоніть 😉 Мови обсл. - УКР/РУС/ENG Знаходжусь у Вінніпезі, район St James Courts
-
Не хочу вас засмучувати, але вчителем вона не зможе одразу працювати, навіть з доброю англійською. Їй потрібна ліцензія, і це не так все швидко робиться, плюс конкуренція. Є група Вчителі в Манітобі, можете пошукати, там є багато інформації що і до чого.
-
Доброго ранку усім! Почав працювати на новій роботі, то відчуваю себе якимось дурнем, наче вже і зрозумів специфіку але все одно інколи роблю помилки . Колеги кажуть, розслабся, що ти хочеш за тиждень роботи зрозуміти.. ми тут по декілька років усі мінімум, та все одно бувае косячимо. А менеджер каже що я трохи повільний.. краше починай прискоряться. То я зразу подумав що можуть і звільнити, якщо такі розмови пішли У кого таке саме було, на новому місці ? Дякую!
-
Я знаю дівчину з України, яка почала працювати вчителем у Вінніпезі одразу по приїзду, може через 2-3 міс. Так що можливо певно 🤷♀️