Українська Манітоба
-
Такаж історія
-
Щось навколо вас зібрано якийсь порад челяді, вибачте . З мого власного досвіду , канадійці в хер не тарахтять, на вихідних ніколи не візьмут трубку з роботи якщо дзвонять. Ніхто не залишиться на овертайм , чи ще якась токсична хренота. Пріоритет- життя , а потім вже робота .
-
У мене відпустка оплачується з першого чека. Все ок, я зараз подзвонила, запитала, мені сказали, що 2 тижні можу брати, але я почекаю номінацію все-таки, а от на федеральному вже нереально на один тиждень відірвусь)
-
Я майже впевнена, що це на кожній кухні таке. Просто не дуже пощастило з професією, як виявилось
-
Я без кредитів. Але діти дома. І рент. І номінація. Ходиш на роботу, посміхаєшься і думаєш, як не крякнутись.
-
Вони не забовязані давати відпустку першій рік . Так що може у вас тіей відпустки ще нема
-
Не знаю як там у тій групі, але недавно я зайшла перший раз тут у Zara, і відчула себе наче в Європі🤣 Чоловік сказав як буде ностальгія за поїздками, будемо у Zara ходити
-
Ну не знаю, люди тут поколіннями живуть, не думаю що для них це кінець життя На вулиці точно не залишаться Це ось для таких temporary як ми це може бути кінець
-
Отримаєте PR, відкриєте власну справу. Або вивчитеся на когось, що за вами роботодавці самі ганятися будуть та пропонувати гарні умови
-
Нажаль я замістив що тут майже всі +- раби,і всі неймовірно бояться лишитись роботи.просто для людей тут лишитись роботи все кінець життя для більшості.всі в кредитах по вуха
-
Ну так , треба ж щире дивитися ) З токсичних місць треба уходить, якщо не подобається 🌚якщо подобається бути навколо людей , яки раби -ну то насолоджуватися тоді 😀
-
А я вам привів приклад звичайних канадійців котрий працюють на звичайних роботах, не канадських адвокатів,або кардіологів.
-
У мене навпаки ))) і так, я саме про канадців ))
-
Ви ж розумієте , що всі люди різні ? Я вам привів приклад канадійців у повідомленні вище . Я не спілкуюсь з українцями 🤣
-
Це вам так здається,поспілкуйтесь з канадцями.у всіх пріоритет іпотека,авто кредит.
-
А ще якщо робота не подобається, то йдуть на курси, до коледжу ітп Довчаються і йдуть нафіг😂
-
Там якраз на федеральному , чи ще десь, треба буде не виїзжати , чекати на щось
-
Навіщо чекати? Все норм , давайте у Мексику
-
А що, так можна було? можна щось змінювати, якщо не подобається? А як ж сидіти , скиглити , та казати що навколо тлен, біль, і смерть?
-
Це питання соціальної бульбашки) У мене теж немає в оточенні людей, які вмирають на токсичних роботах з неадекватним менеджментом, ні канадців, ні українців. Ну тому що просто якщо щось не так, вони поміняють роботу і все. І це правильно і логічно)
22 Jan 2023, 08:02
137675/230004
3 minutes ago