Українська Манітоба
-
Тобто Якшо нічого не робити і не звонити нікуди , гроші самі повернутся . Просто треба почекати ??😑
-
Гроші не можуть просто так зникнути. Якщо був дебет, то має бути кредит. Ваша транзакція не успішна. Кошти повертаються на картку через деякий час після перевірки. Вона ж у вас у пендінг мабуть ще
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Також роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
Так
-
Ну там ж воно не так якось працює . Вони спочатку беруть гроші собі (умовно ) а потім зараховують їх на мою пегго. Тобто гроші ідуть так : ( як я це розумію) я-7/11-пегго. В той раз гроші «застряли» між мною і 7/11 . Думаю транзіт тут ніпричому . І транзакція доволі собі успішна . 7/11 грошики получив . Чому б їм їх мені повертати? Думаю якщо я шевелитиьсь не буду , то навряд вони шось повернуть . І біда ж не в тому наскількивеликий чи малий гемор… просто ну не хочеться тратити кілька годин свого життя на «дозвон» в банк , через проблему яку спровокував не я … бо там черга . Я розумію що для декого повиснути пару годин на трубці - це ок . Для мене - це важко . Ось це в є сервіс .. ( його відсутність)