Українська Манітоба
-
А ну тоді все добре
-
Брехня же. Самі перші почали всіх банити)
-
Кого банять?) за що?
-
Budget або Avice вам в допомогу... або Lease a car 🚗 Успіхів
-
Вибачте, але ні. Пишіть тут. Вас і так ніхто не знає. Ви нік з буквою А. Особисті повідомлення для знайомих та друзів
-
Можна у особисті повідомлення написати вам?
-
Прошу придивитись до цього аккаунту. В іншому чаті вже кікнули.
-
Що саме вас цікавить? Які конкретно міста? Люди багато де бували у Манітобі. Ми об"їздили півпровінції за роки життя. Тільки далеко на півночі не були
-
Так, можете користуватись. Ваш платіж буде зараховано в потрібний період
-
Будь ласка, не зловживайте banofbot. Інакше будемо вживати санкції.
-
І ще таке питання. Чи є тут хтось, хто живе не в Вінніпезі, але в Манітобі? Кого можна розпитати про інші міста
-
Натуральне кіно. Одній не подобається, коли зауваження роблять, а інший за спідницею побіг. 😂
-
Добрий вечір, підкажіть, чи правильно я розумію принцип дії канадської кредитної картки? Кожен місяць я буду отримувати рахунок, із датою "due to", сумою, скільки всього витрачено, та мінімальною сумою сплати. Наприклад, дата сплати — до 6го грудня. І я сплачую усю суму за десять днів до цього (наприклад). Чи можу я далі використовувати кредитну картку після сплати, не чекаючи на due date, чи буде це йти вже у наступний рахунок?
-
У Вас екран ще не горить?😁Тільки й роздаєте бани😁
-
Українська мова,7-й клас,розділ "Службові частини мови.Прийменик"Останній раз я чула оте "на Україні" від родичів з росії.Бісить😡
-
Замовляли. Все окей. це надійний постачальник
-
Хлопець замовляв, прийшло швидко. Зараз чекаємо нову посилку, то пише, що зараз все затримується)
-
Всiм привiт . Хочу взяти в аренду маленьке авто . На довгий час . Вiннiпег Манiтоба Hello, everyone . I want to rent a small car . For a long time . Winnipeg Manitoba
-
#робота Увага! Новоприбулі з України зацікавлені в працевлаштуванні в місцевій зерновій промисловості. The Canadian Prairies Chapter of the Grain Elevator and Processing Society (GEAPS) wishes to invite any newcomers from Ukraine interested in finding employment in the local grain industry to attend a Trade Exposition and Jobs Fair being held on Thursday, Jan 12/23 at the Victoria Inn, 1808 Wellington Avenue in Winnipeg. The Expo will be open to all job seekers, free of charge, from 9:00 AM to 4:30 PM. Bring resumes. Over 80 companies will be exhibiting. Companies represent a wide variety of interests including engineering/construction, equipment manufacturing, technology and grain industry-related services. Representatives of most of the major grain companies will also be in attendance. GEAPS Canadian Prairies Chapter stands with Ukraine.
-
ок.спс
22 Jan 2023, 08:02
13806/231272
45 minutes ago