Українська Манітоба
-
Дякую😊
-
Вітаю. Сподіваюся, що у вас все вийде. Спочатку усім важко, трохи згодом легше. У мене тут є знайомі дівчата, які самостійно приїхали з дітками, влаштували їх до школи, собі знайшли роботу, паралельно вивчають мову. Дуже важливе середовище спілкування, це дуже допомагає. На мою думку, в Канаді можна стати своїм, а вот в інших країнах, особливо Європи ні. Бо деякі мої подруги, які наразі живуть з дітьми в інших країнах, зокрема Європи, почали стикатися з булінгом та ін. неприємними речами у школах. Тут ставлення у школах, дитячих садках - дуже добре, люди - неймовірні. А якщо коментарі вам не подобаються, краще не витрачати ресурс на відповіді. Воно того не варте. Бажаю вам всього найкращого!
-
Що за бот!?
-
Scotiabank
-
Здається квартира в саблет в даунтауні, в новому будинку зі спортзалом. Договір до кінця червня. Квартира двохкімнатна, все новеньке. Будинок сучасний, комунальні послуги і Інтернет входить в ціну оплата тільки за світло , ціна за місяць 1425$. Розташована квартира дуже зручно, близько до автобусних зупинок, магазини недалеко. Одне безкоштовне паркомісце. За деталями звертайтеся в приват.
-
Всім привіт , підкажіть будь ласка медогляд пройти я можу у Канаді чи можу також і в Європі і де краще це робити ?
-
Дякую😊
-
Хочеться вас підтримати 🌺Ви молодець що вчите мову і плануєте переїзд з дітьми,я чудо розумію як вам страшно і яка на вас відповідальність …Знаю що ви прочитали багато інформації і все передумали 1000 раз.Це ваше право їхати туди куди хочете і бажати кращого для себе і дітей !Завжи будуть люди які допоможуть і підкажуть а будь ті які обрізають крила.(дайте собі час на адаптацію і знайдуться і друзі і все буде добре ) Вірте в себе 🥰 Мої знайомі живуть в США 15 років і мови по сьогодні не знають і повірте з голоду не вмерли і роботу знайшли і до дому не повернулись !
-
Я знаю польську мову, вивчила за чотири місяці...Англійська мова важча однозначно....потрібно буде в Канаді продовжувати навчання...Якщо буде ще й живе спілкування з людьми які добре водіють англійською - це величезний плюс для вивчення...
-
Так, ну про Китай тут в чаті теж є спеціалісти ) всі іноземці дійсно пруться у Китай , сідять тут дісятіліттями без знання жодного слова китайською , заробляють міліони , купують квартири , дома у себе в країнах , катаються по всій азіі, просто на вихідні по таям і Балі . (не беручі до уваги закриття у «тюрягі» ковідній на три рокі) А скілів окрім білого обличчя - ноль. Так що порівнянна з Китаєм не канає)
-
Так, мова -це головне..тому і вчу......
-
Дякую😊