Українська Манітоба
-
Якщо є ознаки грипу або застуди, то є Tylenol cold and flu та DayQuil/Nyquil
-
тайленол ( парацетамол) та адвiл( iбупрофен)- допоможуть. Але не перевищуйте дози цих лiкiв на день - парацетамол може знищити печiнку, а адвiл викликати кровотечу( навiть внутрiшню)
-
Дякую
-
У мене на роботi колега приймає парацетамол у дозуванні 500 мг, 3 таблетки за раз і так 2-3 рази на день. на моє зауваження, що так не можна, каже, що лікар їй дозволив
-
Рекреаційний лікар 😃
-
Підкреслює слова червоним, якшо спелінг з помилками, якшо ви про це
-
Ого. Дякую
-
Так була здавав на пембіні
-
а можете підказати як це зробити ? (в особисті)
-
Вітаємо, 🇺🇦Iryna 🇺🇦! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
А нашо?
-
Таня , ви така класна , у вас таке чудове почуття гумору 💐 Ви моя героїня 😍
-
Так це, виходить, два знайомих посварились, і один, що був під наркотою, пирнув другана?
-
Чи відомо про fee за проходження medical exams? Ця медична комісія безкоштовна наразі чи вже платна після 31 березня для українців?
-
А з чого ви це взяли?
-
Виходе так , але щось попахіває піздежом
-
5F на їжі хоть пішки там без різниці
-
Собака-подозрєвака 😂 А мені не попахіває, я часто їздою через confusion corner і бачу тамтешній контингент. Як почула про «рєзню на Озборн», перша думка була - о, бомжі шось між собою не поділили 🥸
-
Тут хочеться добати тількі: Мені подобається тут все. Я щойно їхала в таксі по нічному місту і думала, як прекрасно бути вдома і як же тут все спокійно і зрозуміло. Якщо не складеться, ну що ж, планета велика. Але хотілося б, щоб склалося, звичайно
-
Всім привіт) Який потрібен клас прав щоб працювати в убері на таксі? І який потрібен на доставку їжі? Дякую)
22 Jan 2023, 08:02
138101/230598
31 minutes ago