Українська Манітоба
-
Чи відомо про fee за проходження medical exams? Ця медична комісія безкоштовна наразі чи вже платна після 31 березня для українців?
-
А з чого ви це взяли?
-
Виходе так , але щось попахіває піздежом
-
5F на їжі хоть пішки там без різниці
-
Собака-подозрєвака 😂 А мені не попахіває, я часто їздою через confusion corner і бачу тамтешній контингент. Як почула про «рєзню на Озборн», перша думка була - о, бомжі шось між собою не поділили 🥸
-
Тут хочеться добати тількі: Мені подобається тут все. Я щойно їхала в таксі по нічному місту і думала, як прекрасно бути вдома і як же тут все спокійно і зрозуміло. Якщо не складеться, ну що ж, планета велика. Але хотілося б, щоб склалося, звичайно
-
Всім привіт) Який потрібен клас прав щоб працювати в убері на таксі? І який потрібен на доставку їжі? Дякую)
-
Чуйка 🫡
-
Згідно с законодавством - треба. Я, коли було менше $50 колись, не подавала, бо або забувала, або «та ну нахєр оце сидіти вираховувати». Моя особиста думка (підкреслюю! 🙂) - не треба вказувати, якщо менше $50, ніхто ніколи цей ваш «промах» спєцом не виловить в податковій, а якщо і раптом потрапите на їх рандомно й аудит, і вони вам напишуть «вкажіть податок на прибуток по дівідєндах!» - ну сядете порахуєте і надасте їм цю інформацію. Але у вас є своя голова, я не є податковим консультантом :)
-
Подякував)
-
Вона вас підвела
-
Привіт, шукаю роботу прибиральниці або розкладки товару на полиці в магазині, англійської немає
-
Права то таке. А ось страховка та авто- інше діло.
-
Якась спеціалізована страховка має бути? За машину чув що не старша 1990року, має бути не бита, здається як все, але серйозно цим не цікавився, от тільки сьогодні почав дізнаватися толком що до чого, якщо зможете просвітити - буду вдячний)
-
Немає такої функції)))
-
• 4-door vehicle • 10 years or newer (2014 vehicle model year and newer) • Good condition with no cosmetic damage • No commercial and/or Uber branding • No salvaged or rebuilt vehicles • Pass a vehicle inspection by a licenced mechanic
-
Вітаю. Можна звертатись у будь яку з даного приводу??? Дякую.
-
Була функція яка підсвічувала помилки орфографії. Також можна було вибрати вірне написання слова, в якому було допущена помилка. Приблизно так, як це працює в «Ворді»
-
Друзі, по можливості прошу долучитися до збору на квадроцикл для 135-ї оБТрО. Хлопці кілометрами тягають боєприпаси на плечах, не маючи взагалі ніякого транспорту. Там служить мій племінник. Вони зараз на нулі, там капец як гаряче зараз. Дякую наперед усім небайдужим! Монобанка: send.monobank.ua/jar/9nQ3ERKn88?fbclid=PAAaaVT1vJSvQS_-yIwNHRWP4WZ4bqt8ZFmZNbgkp36LibDGzWtmW-rw4UF3M_aem_AZO_bCGPiDSy8k8awil3RlTZvixlVBX-yF_IyCsTBNHxEIde3AnjldiB951CJJGnVQI Картка: 5375411213909331 E-transfer: mila655@gmail.com
-
Додайте страхування під таксі
22 Jan 2023, 08:02
138114/231395
about a minute ago