Українська Манітоба
-
Друзі, по можливості прошу долучитися до збору на квадроцикл для 135-ї оБТрО. Хлопці кілометрами тягають боєприпаси на плечах, не маючи взагалі ніякого транспорту. Там служить мій племінник. Вони зараз на нулі, там капец як гаряче зараз. Дякую наперед усім небайдужим! Монобанка: send.monobank.ua/jar/9nQ3ERKn88?fbclid=PAAaaVT1vJSvQS_-yIwNHRWP4WZ4bqt8ZFmZNbgkp36LibDGzWtmW-rw4UF3M_aem_AZO_bCGPiDSy8k8awil3RlTZvixlVBX-yF_IyCsTBNHxEIde3AnjldiB951CJJGnVQI Картка: 5375411213909331 E-transfer: [email protected]
-
Привіт. Підскажіть будь ласка чи є додаток у Канаді онлайн маршрут автобусів, так як в Україні socium є? Бо навігатор нераз мене обманював. Дякую.
-
Додаток Winnipeg bus live
-
Якщо у вас немає щє роботи, то щє за 2 додаткових місяці можуть попросити, у нас так було
-
Досить непоганий
-
Це знайомий казав, я тому і перепитав, бо запідозрив щось не те, як мінімум дивно що такого року тачки «проходять».
-
Чи варто починати вчити французьку з нуля якщо англійська CLB 7 і її треба покращувати? Чи краще зосередитися на покращенні англійської а то зовсім буде бардак в голові? Що порадять лінгвисти та фахівці з роботи мізків? Для звичайної пересічної людини середніх здібностей, не поліглота. (Це я цікавлюсь не з великої любові до французьку, а тому що спецвиборку для украинців по SWO скасовують 😞 )