Українська Манітоба
-
ото бал піднявся. я памятаю 650 в минулому році, зарраз 809 остання
-
Можна одночасно вчити англійську і французьку чи буде бардак і плутанина?
-
Це десь рік часу, якшо вчитись вперто і систематично, але не фанатично. Якшо ви плануєте по свм подаватись через рік - то можете
-
Хто у вас буде вчитель? Якщо французьку буде вчити англомовний викладач, наприклад, то це може бути складно. Це якщо обидві мови з нуля вчити
-
Добрий ранок. Може хтось знає німецьку мову, перебуваючи у вінніпезі? Мені треба заповнити документ.
-
Чи є інформація,яка освіта підходить?
-
та в мене балів навіть з мінімальним англ 750, просто що вибірці по всім умовам давно не було. останні з родичами тут чи освітою. а в мене родичів немає, а освіта ще не вся підходить, та що цікавить точно не підходить. І ціна - не маленька(
-
так, дружина подала мене. може пару тижнів тому. Заявку приняли, результат поки хз
-
Не спішіть пакувати валізи, на новий WP подалися? Розгребуть бардак за останній рік і бали трохи опустяться 🤞🏻
-
те що я впевнений - це місцева потрібна. я питав про карпентрі в коледжі. сказали - ні( а це те що мене цікавить
-
Головне, щоб новий WP дали на 3 роки, 750 балів це нормальний бал, треба буде трохи зачекати
-
Всім доброго дня Шукаю роботу для своєї мами. Англійська базова. Є досвід роботи на типографії (виробництво друкованої продукції). Також є досвід роботи в магазині з продовольчими/непродовольчими товарами (співробітник торгівельного залу).
-
Fingers crossed 🤞🏻
-
та тут би його ще подовжили б) це ж не гарантовано.
-
ні, я не можу підтвердити попердній досвід роботи далі там вік - максимум, освіта - максимум, звʼязок з провінцією - робота і виходить 59, якщо я все правильно рахував
-
4 недостатньо? 🤔
-
lol, its not for me. I hope but... i have 2 years left, maybe something will change or i will pass english for 5 today and can use SWO for Ukrainian
-
Всім привіт. Хтось розривав договір оренди житла достроково? Напишіть які наслідки можуть бути
-
Всім манітобчанам вітання з теплої Валенсії ☺️ Сподіваюсь у вас там вже весна?) Підкажіть будьласка, можливо хтось знає , саме канадійських блогерів, які організовують цікаві подкасти наприклад на ютубі🙄
-
от блін. Ну тоді тримаємо fingers crossed. Скільки там їм треба на результати, декілька днів?
22 Jan 2023, 08:02
138153/235941
15 minutes ago