Українська Манітоба
-
lol, its not for me. I hope but... i have 2 years left, maybe something will change or i will pass english for 5 today and can use SWO for Ukrainian
-
Всім привіт. Хтось розривав договір оренди житла достроково? Напишіть які наслідки можуть бути
-
Всім манітобчанам вітання з теплої Валенсії ☺️ Сподіваюсь у вас там вже весна?) Підкажіть будьласка, можливо хтось знає , саме канадійських блогерів, які організовують цікаві подкасти наприклад на ютубі🙄
-
от блін. Ну тоді тримаємо fingers crossed. Скільки там їм треба на результати, декілька днів?
-
так, якщо моваа 5 то буде 61 так, але для спецвибірки в мене є тільки цей місяць, бо вони закривають іі
-
тобто треба щоб мова була 5 а не умовно 4 і тоді все ок? Так на бал можна підвищити менш ніж за півроку. І це точно той скіл який треба взгалі а не тільки для програми
-
дякую.
-
Тоді щасти!
-
та це було на вебінарах. я tiller але дуже хочу карпентрі, з освітою....
-
Головне - розуміти структуру тесту і подивіться templates на writing, якщо ви не офісний працівник (а ви carpenter наскільки я розумію), то там важливо знати як писати листи по шаблону
-
та мені це всі кажуть, але сам не впевнений в цьому. я був на вебінарах і т.д. якось готувався по трошки. а там хз
-
так і я реально. Живу на Colony
-
CELPIP доволі легкий, я думаю ви здасте на 5, подивіться шаблони для всіх завдань, на YouTube море інформації
-
Я серйозно.
-
до 5 кажуть. я сьогодні на 2 іду
-
якщо б. Живу біля памʼятника Шевченку)
-
Де Ви проживаєте? Якщо живете за межами Вінніпегу, то Вам додають 5 балів
-
та в мене іі і немає. Думав машину поміняти, і одразу на літо)
-
Не раніше May holidays 😄
-
А де можно клізму купити в Вінніпезі ?
22 Jan 2023, 08:02
138169/235979
about an hour ago