Українська Манітоба
-
звичайно
-
До Імміграційного чату.
-
Будь ласка, всі питання імміграції до Імміграційного чату. Будемо видаляти.
-
Перепрошую.
-
Підкажіть будь ласка куди можна піти тут чи за містом ? Весна Хочеться не сидіти вдома як в минулому році
-
Коли безкоштовний вхід в музеї в останню пʼятницю місяця чи першу?
-
Підкажіть, будь ласка, якщо є електронні квитки на експрес (не в Вінніпезі, зрозуміло) - їх треба сканувати в поїзді самостійно чи просто мати собі квиток в телефоні, доки не спитають спеціальні люди? Інструкція якась геть незрозуміла, там написано просто «show your ticket”, я не можу зрозуміти кому)
-
В першу
-
manitobamuseum.ca/event/first-fridays/ пишуть в першу, Manitoba Museum з 4 до 9 вечора
-
Було таке😅На щастя цього року немає цього лютого трешу😅 З депресії зимової вийшли на місяць раніше😂
-
У парках поки дуже мокро, сніг на терейлах. Ми вчора були у maps.app.goo.gl/wPhBMX6mizgVfBmz9 у кросівках, то там треба боти, так мокро.
-
Блін😂
-
та тут тему вже відкатали по 100 разів
-
Хто міг би завантажити з плей маркету додаток та ввести мій промокод? Я отримаю бонус та могу вам за завантаження заплатити 15-20 доларів. Переведу через е трансфер. Ніяких посилань, нічого такого клікати не треба Адміни, сорі якщо порушую правила, але можу довести що це ніякий не спам або тим паче скам)
-
Ще не вечір
-
Це ті хто каже "вже все" призивають;-)
-
Це точно, досить вже цієї депресухи
-
Так, а ну видаліть 😂 не призивайте тут сніг у вінтерпег
-
Мені казали мовчати про весну до кінця квітня 🤐
-
Мммм! Кайф який! Зимову резину значить можна десь в липні змінювати😂