Українська Манітоба
-
З чого думаєте що недавно придбане?
-
тому що номери L, це остання серія зараз, їх почали видавати нещодавно як закінчилися K.
-
@FromMessenger хоче кікнути @MOVING_WINNIPEG з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ РЕЧЕЙ/МЕБЛІВ 📞 +1 431 588 25 68 Послуги: Забираю з Готелю: Везу в Аеропорт: Квартирні Переїзди🏡✔️ Матраци, Дивани, Меблі від IKEA, Home Depot 🛋️✔️ Допомога при завантаженні та розвантаженні ✔️ Щоб дізнатися більше про ціни, напишіть мені +1 431 588 25 68
-
та просто спамить
-
А за що? Конкурент?
-
Цікаво, цікаво...
-
Доброго дня. Хто знає, чи можна з маленькою собакою користуватися автобусом ? Дуже часто бачу тварин , але може то тільки сьорвіс догс. Дякую
-
Ні не можна. Спочатку теорія на компʼютері. Через 9 міс водіння.
-
Не спамте. Реклама раз на місяць. Ставте #moving #перевезення #переїзд
-
Дякую. Не до кінця розумію перший абзац. Про який запит йде мова ? Розумію про те , що собака має бути в переносці , але що за попередній запит ? Чи це мається на увазі у водія при вході ?
-
Хто знає чи випускають чоловіків одразу як 60 стукнуло? Цікавить не теорія Практика
-
info.winnipegtransit.com/en/winnipeg-transit-plus/registrant-information/registrant-responsibilities/transport-of-animals-on-the-service/#:~:text=Animals%20are%20not%20allowed%20to,such%20by%20Winnipeg%20Transit%20Plus.
-
Усім привіт. Намагаюсь купити білет на концерт Snoop Dogg. Але є проблема. Не приймає канадійську карту. Пише що потрібна американська. Хтось знає як вирішити цю проблему?
-
щось думаю я вам дав некоректний лінк, це мабуть просто перевезення по запиту іншим транспортом
-
І кредитку намагався ввести і дебіт
-
ви дебетку даєте?
-
Є опція PayPal?
-
Хто займається на preply там в американьских доларах уроки , якщо платити канадською картою , то воно просто рахує по курсу без комісій чи ще додатково комісію бере за транзакцію?
22 Jan 2023, 08:02
138262/238715
42 minutes ago