Українська Манітоба
-
Так.
-
Кредиткою наскільки я розумію )
-
Коли я платила перший раз за урок там була якась комісія сайту додана на сайті preply. З картки списується однією сумою. Комісії за транзакцію не було. Банк Рбс
-
Я буду часто переносити , бо в мене графік кожні 2 тижня міняється , денні ,нічні і різні дні 😁 Хіба там можна індивідуальний 😊 Розберемося ,дякую за ініу 👍
-
Можна переносити, але не пізніше чим за 12 год до уроку
-
Пропускати не можна 😅
-
То взагалі супер 👍🤣
-
У мене план 2 уроки на тиждень з вибраним репетитором. Коли були пробні уроки, вибирала окремо дні. А потім по розкладу
-
А який там план? Там ж блокуєш коли хочеш і який час тобі підходить .
-
Там можна на місяць вибирати індивідуально день та час, які вам підходять. У мене простіше, бо я в один і той час займаюсь.
-
Всім привіт. Хтось розривав договір оренди житла достроково? Напишіть які наслідки можуть бути
-
Виплата йде за повний місяць, а не частково.
-
Так, дядько виїхав у 60 років. Десь за тиждень після дня народження.
-
Вітаю. Питання до тих, хто вже отримує дитячі виплати CCB. З якої дати вам нарахували ці платежі? Питання в тому, що у моєму випадку 18 місяців проживання в Канаді було у середині лютого, але виплати нарахували лише з березня. Тобто, не нарахована виплата за половину лютого. Чи відлік має починатися після 18 повних місяців у Канаді? Будь-ласка, поділіться своїм досвідом.
-
15000 поліцейських, говорити, куди більше.
-
Я кажу, як було у нього. Кілька днів після дня народження виїхав за кордон. І вже кілька разів їздив туди-сюди , з Європи до України і назад. 60 років рахується ПІСЛЯ дня народження
-
Ви видповідальні за оплату рента до кінця контракту. Як що ви просто поїдете з хати, не знайшовши суборендаря: # Вам не повернуть сектюріті депозит; # З вас будуть продовжувати знімати плату за рент; Як що там не буде грошей чи ви закриєте рахунок, несплачений борг передадуть колекторам... Я б цього не робив....
-
Купив два білети, другий на всяк випадок, може комусь продам пізніше.
-
Без ніяких проблем? Чи можливо чимсь оперувати якщо не хочуть пускати? Справа в тому що треба саме в день народження їхати чи на день пізніше щоб встигнути сюди
-
А що в договорі вказано? Зазвичай там є якась fee або зобов’язання знайти нових tenants
22 Jan 2023, 08:02
138285/236099
4 minutes ago