Тут щось не так з країною,диву даюсь на бу авто зараз 10-11% річних,це взагалі що таке?+ Продають ділери бу авто котрому 3-5 років з мін.пробігом по ціні нового авто,рахував якось авто за 25000$ бу стане через 5-7 років у 40.000$ якось не адекватно
Ніколи.потрібно думати як більше заробляти.. або повернутись в минуле і сказати штатам і канаді щоб не штампували долари своїм людям місячні зарплати шоб вони сиділи дома ,нічо не робили і не панікували)
ну ці відсотки не про бу авто і не для новоприбулих з зп в 20)
а бірчвуд, не купив, бо таке вішали...авто було за 30к з ремонтом на 20к))) за ціною нового, хоча там було пробігу 70к
в моїй ситуаціі, як я зрозумів. Типу мпі виплатить 29к, середню вартість по рінку (умовно) і 1 к гап.
я закрию свій кредит повністю, але те що я вже заплатив, то вже все
але з іншоі сторони, що ціни на легке бу по ціні нових, то якщо правильно підійти, то можна користуватись новими авто тільки за відсотки))) тому все ок, заробляємо більше і радіємо що по 20 ракет за ніч не падає
я з математикою дружив, в школі, машину свою оцінив. Кажу виключно за свою ситуацію, але знову ж, тільки тому що новий сантафе чомусь не дуже купують і ціна на мій кузов виросла на 3-4к
Тобі так здається,це у ділера ціна на легке бу по ціні новій,праватник ніколи не купе по такім цінам як у ділера,а ділер умовно авто за 30.000$ оціне тобі за 25000 і продасть його за 30.000