Українська Манітоба
-
робота не пов'язана з авто.
-
Аукціон - це не приватний продаж. Gold book - для приватної купівлі.
-
гарно би як сарказм. Багато людей сюди їхали щоб бути подалі від отих схемників і "авидокажитє"
-
Зате їхні діти будуть поважати закони
-
Якщо вона клін тайтл. Тільки сейфті
-
Я кажу за частників,ви ж у ділера мабуть працювали?
-
я ж про це, а потім тільки мпі і машина вже буде ціленька і на ходу
-
Там дві інспеції треба пройти
-
я думаю ви іі не зможете застрахувати і зареєструвати, поки не відремонтуєте )
-
так тоді всі будуть казати що купив майже нового раптора іле трансмісія двигун погані та йй пошкрябаний весь тому давайте податок сплатимо як за 5К а не 80К
-
Ну я купляв 3 авто,і я питав у Всіх чи вони не проти якщо ми напишемо іншу ціну у білу то всі норм реагували і що все всі розуміють.
-
украінці обживуться і будуть)))) сарказм, шутка і т.д.
-
Якщо ти купуєш авто з аукціону у пів його ціни. Мпі теж порахує х2?
-
за весь час роботи напряму мені ніразу ніхто не запропонував зробити нижчій прайс і не платити податок і сплатити кешем. То я б не казав про багато.
-
Де можна зробити body integrity inspection certificate ,щоб не дуже скурпульозно придерались др дрібниць?🥹
-
Зніміть будьласка рожеві окуляри,тут все +- так само як і в Україні,просто не так популярно і не відкрито це все.тут так само люди працюють за кеш щоб не платити податки,занижають вартість авто,продають наркоту і тут так само кримінал.ви ємігрант тільки но приїхали і не до кінця розбираєтесь як що працює,з часом зрозумієте.
-
Чи є розмовні клуби з французької у Вінніпезі? Дякую ☺️
-
доречі він ще за донат на ЗСУ може вам робити карфакси
-
Mersiiiii🤝
-
тут був Юрій Вітюк, або в ФБ, не пам'ятаю, так от він наче знається на цій темі - спитайте
22 Jan 2023, 08:02
138480/230979
about an hour ago