Українська Манітоба
-
Я рік тому знайшла роботу на ярмарці
-
❗️АКТУАЛЬНО❗️ Якщо ви знаєте сім’ї, які шукають житло для оренди, мій колега має житло в Чарлзвуді. 1200 квадратних футів, 3 спальні, 1 з половиною ванної кімнати, 1800 доларів на місяць + комунальні послуги. Пишіть якщо цікаво…дам контакти…хороші господарі
-
Вітаю потребую колективної ради. тиждень тому був гострий сiнусiт, болiв нос дуже сильно, і горло. лікар у walk in clinic виписав антибіотики на 7 днів, начебто вони допомогли. Але вчора різко погіршало. З учора болить горло при ковтанні та шия при поворотах, нахилах голови. Сьогодні пішла у walk in clinic, де лікар сказала, що у мене чисте горло, і нічого у вас не може болiти. зараз самостiйно глянула в горло, воно все в червоних точках, навіть ньобо, сильно болить голова. я не знаю,що робити. з вчорашнього вечора полощу сіллю горло,і не допомагає. до сліз просто(.
-
Добрий день, Буквально пів години назад їхала через даун таун і побачила дуже неприємну картину. Там зараз проходить мітінг, судячи з флагів я зрозуміла що то палестинці або Панжаб. І вони кричать Ukrainian people go to home. Хотілося б звернути увагу на цей інцидент Ukrainian Congress, тому що це пряма дискримінація українців, це по перше, а по друге уряд Канади може їх і почути. Якщо мені просто це почулося, прошу скажіть що вони кричать. Але Ukrainian people go to…., там є 100%
-
Я не зафіксувала на камеру бо була за кермом. Але сподіваюсь хтось це зробив(((
-
А хто їх знає .. вони вже там пів року кричать . Просто українців раніше не згадували в кричалках