Українська Манітоба
-
Мені здається, у нас як у нації дуже високий людський капітал, за який доречі багато країн конкурують, я не за себе зараз до речі, але образовані люди, багато з англійською мовою і тд. Я дуже вдячний Канаді що так помагає, але ми отплачивпємо за це тим що працюємо. Хтось скаже що тут черга таких як ми, але я з вами не згоден. Як богато європейців зараз імигрую в Канаду?
-
Хто б хотів взяти участь у прибиранні траси в Манітобі? Ставте 👍, щоб визначити кількість зацікавлених. Таке прибирання відбувається на відрізку дороги у кілька кілометрів. Все обладнання та жилети дає провінція. Допускається участь дітей від 12 років під наглядом дорослих.
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, чи є можливість кудись звернутися для детального обстеження по здоровʼю? У сімейного лікаря аж через два місяці назначена зустріч. Емердденсі та walk-in clinic нічого не порадили. Всі ліки, що приймаю, не діють. Чи має хтось досвід, поділіться, будь ласка
-
Такий капітал, який подається на куает про всяк випадок, приїжджає в останній місяць перед закриттям програми просто як турист, адже 3к покриють витрати на поїздку (реальна ситуація). Ще і кредиток набере. Вже деякі банки що раніше видавали кредитки новоприбулим українцям, зараз відмовляють. Купа проходимців, які скористались куает заходами заради пари копійок - такого мабуть ще не було, бо візи роздали направо-наліво, і отримали тих хто це не цінує, та ще й шкоди заподіяли, і репутацію зіпсували. К - капітал.
-
Не відправляють, приписують знеболюючі і все