Українська Манітоба
-
Я більше з комп'ютером справу маю, не руками роблю. Ну якщо там все є, інфраструктура, де дітям гуляти, майданчики розваги то не бачу причин бути незадоволеними. Але багато чую такого собі. Щоб було чим займатися кожного дня, тоску розганяти)
-
підкажіть , де можна прочитати скількі та які ліки можна ввозити в Канаду ?
-
Дивіться обережно, бо з пером у животі не дуже на будівництві працювати. Якщо чесно, то все тут норм. 4й рік вже живемо. Звичайно, що є кращі міста і набагато. Але у всьому є свої нюанси. Буде робота, житло, то не захочете виїжджати вже через кілька років.
-
Я не хочу пірнати, мене жінка пірне якщо завезу с дітьми кудись не туди) Вона й не хоче, а я кажу та все гаразд мабуть, може не шик як у крупних, зате старт легкий) але є сумніви
-
А як же буде з Покровою? Захисника України і Козаків також перенесуть?
-
Так все і не розкажеш зразу. Треба в це пірнути з головою.
-
Серйозно? Ну то за водійське і чув, отель подовженний, а що погано що добре.. Я розумію що таке місто сільського типу і як там нудно, якщо річ у цьому у невдоволенних
-
зате 2 Юрія :)
-
Не чіпайте за живе😔 Тут така ср..а. Сюди хіба що їхати за водійським посвідченням та ПР, а після дряпати що б аж гай гудів.
-
Ще є безкоштовно курси від Regional Connections. Але їх нема в Вінні. Є в Альтоні, Вінклері, Кармані, Мордені
-
якщо з кимось в парі, хто розмовляє англійською, то можна вдвох, ви можете щось пояснювати українцям, поки інша людина дзвонить до готелей
-
А що в Манітобі погано? Ну чому деякі люди мені говорять що і місцеві не хочуть сюди переїжджати, тому такі умови для українців. Є якісь явні недоліки, погода чи "провинційність"?
-
Мені розповіли трохи інакше, але суть не змінилась) потрібна англійська, а не лише бажання 😁
-
Потрібна мова, щоб подзвонити до готелю для вирішення питання поселення новоприбулих.
-
Не витрачайте час, якщо в вас не має вакансії директора директорів 😁
-
Я хотів коли міг, але мені сказали що треба хоч середня англійська 🤷
-
Там є манітоба старт? Спочатку треба здати тест welarc, потім стати в чергу на певний рівень.
-
Друзі! Якщо хочете і маєте змогу поволонтерити у аеропорту зустрічаючи українців -welcome!🇺🇦 Ukrainian Welcome Desk Airport signup.com/go/qSBihVA
-
Записуватись в готелі хілтон манітоба стар?
-
Не оплачується. Але вони безкоштовні
22 Jan 2023, 08:02
13865/230571
6 minutes ago