Українська Манітоба
-
не бачу нічого про штрафи. Просто треба буде включити суму до деклараціїї www.canada.ca/en/revenue-agency/services/tax/individuals/topics/first-home-savings-account/withdrawals-transfers-out-your-fhsas.html#h-2
-
я би спитав іншого агента а зоби точно то зателефонував в CRA з цього приводу. Я коли з ними по телефону спілкувався то вони всі все різне розказували
-
Дякую за відповідь,також це бачив . Але вчора був в банку і консультант сказав що також крім оподаткування ще буде Government penalty. Довіри він в мене не викликав 😂 тому і пробую знайти хоч десь таку інформацію …
-
знайшов тільки про пеналтіс якщо внести забагато
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка перевізника, який зможе перевезти диван, а також який допоможе занести його, або додатково тих хто зможе.
-
Я теж тільки таку інформацію знаходив. Дякую за відповідь, можливо дійсно потрібно спробувати дзвонити в CRA )
-
Так давно така тема у "людей"
-
дякую
-
🔥ПЕРЕВЕЗЕННЯ ВІННІПЕГ🔥 Телефон 2042908045 Доброго дня.Пропоную свої послуги з перевезення ваших матраців, меблів, речей,покупок з IKEA та тому подібне. Допоможу загрузити та вигрузити.Послуги вантажників. Вінніпег та околиці.Усім гарного дня!)#moving #delivery #winnipeg www.instagram.com/deliverywpg/
-
Допоможіть будь ласка, як перевести гроші на картку Українського банку, с картки Канадського?
-
Дякую!
-
Apple/Google pay на монобанк за 30 секунд
-
Дякую!
-
wise - дуже швидко і просто
-
Wise
-
Якщо є рахунок монобанк, то там можна поповнити свою картку будь-якою іншою карткою, в тому числі канадською.
-
Якщо виводите гроші не за призначенням (не на будинок), то просто платите податок відповідно до вашої поточної податкової ставки. Жодних штрафів не передбачено
-
Привіт, терміново шукаю роботу прибирання, без англійської, вчу, може в когось є вільне місце? Вінніпег
-
Дякую за відповідь)
-
Вітаю, може хтось тут здавав на водійське посвідчення, з нуля, поділіться досвідом.)
22 Jan 2023, 08:02
138695/238524
14 minutes ago