Українська Манітоба
-
В La Barriere Park Чвакає під ногами гарно ) Треба резинові чоботи якщо багато гуляти . Ми були просто в кросівках, то шукали де краще обійти Але дуже гарно все, прям весна як в книжках і дитинстві. Коли багато струмочків утворилося, пташечки співають, запах супер
-
Хто міг би завантажити з плей маркету додаток та ввести мій промокод? Я отримаю бонус та могу вам за завантаження заплатити 15 доларів. Переведу через е трансфер. Ніяких посилань, нічого такого клікати не треба Можу заплатити вперед для вашого спокою. Знаю що багато хто вже завантажив Temu, але якщо ні, то відгукніться😊
-
Скажіть будь ласка чи є в Україні нотаріуси які можуть ідентифікувати особу дистанційно для оформлення доручення? Доручення потрібне лишень для отримання документів про освіту
-
це ви китайцям допомагаєте щоб бони жвавіше відправляли допомогу кацапам?
-
Або в Україні переклад можна зробити +380 (50) 571 12 26
-
Шановна спільнота - у когось є контакти сертифікованого перекладача у Вінніпезі для перекладу свідоцтв про народження, шлюб і так далі. Не за всі гроші світу 😉
-
та я не знаю хто що там відправляє, я просто це для себе роблю і відправляю допомогу зсу, а ось що вони роблять там, я хз
-
Дякую. А якщо замовляти з України - то такий переклад визнають у Канаді? Так як оригінали документів тут, то я не знаю чи вони узагалі по скан-копіям зможуть засвідчити все🤔
-
і тому робите промо тому всратому китайському сайту. ок
-
Підходить переклад з України, головне щоб був з афідевітом
-
Гарно там?)
-
Ага, того року отримав штраф за те, що не виклав перміт на скло в Birds Hill
-
де його купити? на вініпег біч тікет потрібен, хочу купити
-
www.manitobaelicensing.ca
-
Доброго дня! Порадьте будь ласка хорошого стоматолога?
-
Підкажіть будь ласка де можна зареєструватись в фудбанк?
-
www.canada.ca/en/revenue-agency.html
-
www.harvestmanitoba.ca/need-food/
-
Дякую
-
www.imagesdentalcentre.com/
22 Jan 2023, 08:02
138836/231272
about an hour ago