Українська Манітоба
-
Хто на масі ? На жирової? Ось
-
У нас усі автолюбителі та автоцвнителі тількі більшість в трамваї їздило в Україні, але всі бренди шмоток знали та всі машини де і по якій цені купити можно. Тип купив машину йому сосід приходи каже, а навіщо ти цю машину купив, треба було уцю і пійшов на маршрутку.
-
Дякую друже, надія є.
-
Подзвоніть їм і скажіть, що ось контракт закінчується і ви хотіли подякувати за співпрацю, бо інша компанія вам запропонувала цікаві умови... Іноді працює 🤷♀
-
Дякую , що ділитися своїм травматичним минулим . Сподіваюсь майбутнє у Канаді буде краще , і коло спілкування буде приємніше у Вас . 🌚
-
Так Треба їхати
-
Я виіжаю
-
Та воно вже зачинено . Вони до 7 працюють
-
А мені теж дуже далеко
-
Мені по дорозі на роботу 🙆♂️. Я надіюсь шо до завтра не розберуть все. Я просто тащусь від тих батончиків
-
Там дійсно класні ціни бувають . Але воно в такий сраці світу від мене . Що мені дешевше тут пожерти
-
16 автобас (котрий до сан боніфасу ) 😁
-
Дайте свій маршрут ))) оформимо колективне замовлення 😁
-
От не щастить, рано звертаєте на інший берег... )) Мені треба далі на південь 🤷♀ Смачного! 😁
-
Ось тут десь початок )
-
А я спала і все пропустила!? Тегніть, хоч почитаю )))
-
Та я всю ночі ось не спав , розповідав про медецину 😂😂😂
-
Поня @olga_ddd а що там по оповіданням з Китаю? Тетрапак вина вже можна віддавати @erlighter ? 😊 Бо я ж взяла на себе зобов'язання, то, не приведи всесвіт, ще вип'ю... 🤣
-
Та багато людей он наш край слабо відрізняють... 😏 Що поробиш, будемо працювати на ліквідацію необізнаності 😉
-
Обговоруювали чи лікарі-китайці кращі за інших чи ні. Висновок — можливо що багато людей не відрізняє Китай від Гонконгу та Тайвань
22 Jan 2023, 08:02
139037/230097
41 minutes ago