Українська Манітоба
-
Цікаво. Про іранців не чула навіть чуток і пліток
-
Повне сонячне затемнення на Ніагарі
-
Це що?😟
-
Я не читала всю переписку але я за лікарів іранців, хто знає англійську, рекомендую
-
Вересень
-
В дауні щось горить знову?
-
Там парамедики також працюють
-
Та як пожежки їдуть бачу, а пожежу не бачу. Але пожежки це не показник, вони тут в на бомжів приїжджають :(
-
Я знаю лiкарiв в Сербii, якi на страшнi болi при бiлатеральний пієлонефрит прописували пити ромашковий чай, та коли я показувала результати аналiзiв з лейкоцитозом, все було дуже погано, говорили - оця дивна руськиня, ще хоче вiд нас антибiотики🤦🤦🤦
-
З вікна бачу дим валить, переживаю чи то не моя робота 😂
-
Якщо Каріна не знає де горить у даунтауні, значить не горить 😁
-
В мене і в Торонто була іранка і сімейна і ендокринолог, і тут спеціально іранців шукала😇
-
Деее
-
Нова пожежа, може наша компанiя буде займатись🤔🙄
-
А ок, тоді точно без роботи не залишусь🥲
-
Хто шукає, той найде. Мені 10 років розказували точно таку ж казку, що авто буде не менше, ніж 8-9 тис. Навіть повезли до одного українця, який десь на Периметрі мав СТО і продавав авто. Так от він с ходу: "ось хонда сивік, 8 тис, 8 чи 9 років. Нема таких грошей? Давай половину, а далі даю персональний кредит на півроку".
-
Окей, я достала свою підзорну трубу. Це десь аж в нортенді притому ближче до макфіліпс
-
Це перевіряється через Carfax та МРІ при реєстрації.
-
А я думала то Ви парамедик ><
-
Я теж хочу, або з тваринами, або з людьми, але мені не світить, сильно багато перевчатися
22 Jan 2023, 08:02
139061/235946
about an hour ago